Stiri

Parcul PALAS a înflorit într-un spectacol al primăverii

Parcul Palas este complet atunci când este înfrumusețat de oameni veseli, copii jucăuși și atmosferă relaxantă! Acum, se pregătește pentru întâlnirea cu publicul și reînvie într-un peisaj care emană optimism! Primăvara este la fel de frumoasă printre copaci înfloriți, verdele gazonului și jocul viu colorat al florilor. Noi o admirăm virtual, de acasă, pentru a ne putea bucura din plin de ea când totul va fi bine!

Parcul Palas, destinația preferată de ieșeni pentru relaxare și joacă în aer liber este mai liniștit ca oricând. Însă, natura nu a pus pauză și continuă să își etaleze frumusețea, conturând o priveliște care te încarcă cu energie și optimism. Copacii au înflorit în coroane bogate și culori pastel, magnoliile și-au etalat din nou eleganța și frumusețea, gazonul este de un verde crud, iar arbuștii se întrec în multitudinea florilor.

 

Până când ne vom revedea, peisajul din parcul Palas reprezintă un mesaj de încurajare că totul va fi bine! Iar atunci când ne vom întâlni, vom fi mai surprinși de frumusețea lui și vom aprecia fiecare clipă petrecută cu cei dragi în acest tablou natural.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top