Barfe

Paris Hilton: „Nu am făcut sex decât cu doi bărbaţi”

Paris HiltonÎntr-un interviu acordat de curând, Paris Hilton a declarat că până acum a avut sex doar cu doi bărbaţi. Declaraţia sa însă a ridicat semne de întrebare, având în vedere că, în ultimii ani, moştenitoarea a fost cuplată cu mai mulţi bărbaţi.

Cunoscută drept una dintre cele mai petrecăreţe vedete, Paris Hilton a fost cuplată în ultimii ani cu mai mulţi bărbaţi, printre care Nick Carter, component al trupei Backstreet Boys, producătorul Rick Salomon şi milionarii greci Paris Latsis şi Stavros Niarchos al III-lea. Mai mult, ea a şi fost logodită de două ori, cu fotomodelul Jason Shaw şi basistul trupei Good Charlotte, Benji Madden. Cu toate acestea, vedeta susţine că până acum nu a făcut sex decât cu doi bărbaţi.

Oamenii inventează poveşti. Nu am făcut sex decât cu doi bărbaţi. Dacă cedezi repede în faţa unui bărbat, nu te va mai respecta.” Paris a evitat să menţioneze numele celor doi, cert este că unul dintre aceştia este Rick Salomon, protagonistul unei înregistrări pornografice cu frumoasa moştenitoare. Declaraţia vedetei nu a făcut altceva decât să provoace răspunsuri acide din partea gurilor rele de la Hollywood. Acestea susţin că e imposibil ca o femeie care mai tot timpul apare în public la braţ cu câte un bărbat să se rezume doar la atât.

Sursa: Ziarul Ring

Facebook Comments

3 Comments

3 Comments

 1. Bogdan

  January 9, 2009 at 2:59 am

  Curios, “seful” Playboy, Haugh Hefner, declarand ca Paris Hilton i-a facut cel mai bun sex oral de care a avut vre-odata parte in cei 82 de ani ai sai.

 2. a

  January 9, 2009 at 6:06 pm

  restu erau homosexuali:))) nu erau barbati

 3. bogdan

  January 12, 2009 at 8:29 pm

  poate o m*ie nu este considerata sex de catre d-soara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top