Sport

Pariuri populare pe tenis

tenis-de-camp-pariuri

Tenisul, denumit și “sportul alb” ocupă locul doi, atât în toată lumea cât și la noi în țară, în topul celor mai populare sporturi pariate, pe locul întâi aflându-se în continuare fotbalul. Dacă nu știi nimic sau ai foarte puține cunoştinţe despre acest sport, acest articol te poate ajuta să pariezi online și să câștigi în fiecare lună.

Cel mai mare avantaj în a paria la tenis este că există în fiecare zi competiții ATP și WTA, cât și alte turnee internaționale. Cele mai importante rămân însă ATP (Association of Tennis Professional) și WTA(Womens Tennis Association) unde cei mai buni jucători și cele mai bune jucătoare se bat în turnee mari precum cele de la Grand Slam, Masters etc. Dacă  găsești cele mai bune moduri de pariuri și tipuri de ponturi pariuri tenis profitabile, este imposibil să nu câștigi.

Mai jos vei regăsi modurile în care poți paria și cele mai populare tipuri de pariuri.

Pariuri Live

Acest mod de pariere este disponibil doar în timpul evenimentelor. Cel mai important este să găsești o metoda prin care poți plasa pariuri live oriunde și oricând. Avantajul este că poți urmări live orice competiție și poți anticipa rezultatul deși există și riscul de a se schimba partida în ultimul moment.

Pariuri Pre-meci

Pariurile pre-meci se plasează înainte de începerea oricărui eveniment ce se află în oferta operatorilor de pariuri online.Pentru a câștiga tot ce trebuie să faci este să urmărești cu mare atenție toate evenimentele de top din competițiile preferate. Cel mai bine e să începi cu suma mai mici și să nu încerci să joci surprize.

Pariuri back și lay

În cazul acestora, se pariază împotriva altor jucători. Poți opta pentru una dintre cele două alternative:  fie pariezi contra unui pont propus de alt parior, fie propui un rezultat și aștepți ca altcineva să parieze împotrivă.

Pariuri tip system

Prin pariurile tip system, pariorii pot alege mai multe tipuri de pariuri  pe care să le folosească pe bilele proprii.De exemplu cu pariurile tip system, poți câștiga dacă 5 din 6 meciuri au fost corecte.

Pariuri single și pariuri multiple

Pariurile single sunt cele mai sigure pariuri deoarece pariul se face pe un singur eveniment. Nu depinzi pe același bilet de mai multe evenimente ca în cazul pariurilor multiple.

Acestea sunt cele mai cunoscute moduri de a paria. Pentru fiecare mod există însă mai multe tipuri prin care îţi poți asigura câștigul, și anume: pariuri pe câştigător, pariuri pe set, pariuri pe scor corect, pariu pe câștigătorul turneului etc.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top