Diverse

Top 5 întrebări și răspunsuri despre pariurile online

intrebari-si-raspunsuri-pariuri

Pariurile online au devenit foarte apreciate în ultimii ani dar mai ales în ultimele luni din cauza pandemiei care a inclusiv și perioade de lockdown. Neavând posibilitatea de a merge fizic în casele de pariuri, majoritatea pariorilor s-au îndreptat către mediul online, deși mulți dintre ei au ales această variantă cu mult timp în urmă. Fie că ești amator în ceea ce privește pariurile online sau că ai deja o experiență în acest domeniu, cu siguranță ți-ai pus de-a lungul timpului câteva întrebări în legătura cu acestea și eu îți voi prezenta cel mai frecvente 5 întrebări în legătură cu pariurile și răspunsurile acestora.

Care sunt avantajele atunci când pariezi online?

Cel mai mare avantaj pe care îl oferă pariurile online este cu siguranță posibilitatea de a paria live de oriunde te-ai afla dacă ai la îndemână un laptop, un telefon sau o tabletă. În acest fel poți acoperi un pariu sau îl poți închide prin cash out. Un alt avantaj se referă la faptul că nu mai ești condiționat de programul de funcționare al caselor de pariuri stradale, deci poți paria la orice oră din zi și din noapte.

De asemenea, ai acces la un click distanță la toată oferta de pariuri sportive (fotbal, pariuri pe tenis, bachet, handlbal, etc.), ai acces la promoții și bonusuri care nu există în agențiile stradale și poți juca la pariuri live. De asemenea, poți paria la mai multe case de pariuri online în același timp dacă ai cont deschis la acestea.

Mulți pariori se întreabă dacă pot juca pariuri multiple cu bază sau tip sistem la pariurile online

Toate casele de pariuri online oferă posibilitatea de a miza pe pariuri single, pariuri multiple și pariuri în sistem. În schimb, doar unele agenții de pariuri online oferă posibilitatea de a plasa pariuri cu bază, cunoscute și ca pariuri cu bancheri.

O întrebare des întâlnită la pariori, mai ales la cei sceptici în legătura cu siguranța în mediul online, face referire la siguranța banilor și a datelor clienților de la agențiile de pariuri online

Varianta ca datele tale personale și banii tăi să fie în pericol pe platforma unei case de pariuri online este inexistentă. Toate informațiile personale și tranzacțiile efectuate sunt securizate cu SSL, iar toate documentele sunt stocate într-un mediu cu acces restricționat la nivel înalt. În concluzie, bazele de date ale agențiilor de pariuri sunt foarte greu de spart și nici măcar operatorii nu au acces la datele tale bancare complete.

Unele persoane se întreabă dacă pot juca la casele de pariuri online deși nu au împlinit vârsta de 18 ani

O să îți spun din start că acest lucru este ilegal. Nu poți accesa niciun tip de jocuri de noroc dacă nu ai peste 18 ani conform legislației în vigoare din România.

Cum încep să joc la pariuri pe net?

Tot ce trebuie să faci este să îți alegi o casă de pariuri, de exemplu Superbet, și să îți deschizi un cont. Înainte de a deschide contul, asigura ca întrunești condițiile pentru a beneficia de 100% bonus la prima depunere, pe pagina cod bonus superbet. După ce ai deschis contul și l-ai verificat, poți efectua prima depunere și poți plasa pariuri. Găsești multe tutoriale legate de acest aspect.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top