Evenimente

Pat Poree & Les Animaux @ Verve Caffe, 3 decembrie

Se da startul la o nouă serie de evenimente cu doi invitați pricepuți în muzica bună, cu proiecții video îndrăznețe și o expoziție interesantă de sculpturi în gheață.
Pat Poree este un artist membru al Parov Stelar Band Tour Dj’s, ce vine din Austria pentru a doua oară în România, însă pentru prima dată în Iași. Și-a început activitatea de dj în 1994, într-o locație din orașul natal. De la vârsta de 17 până la 28 de ani a fost rezident în clubul austriac Almbar. În acest timp a abordat stiluri diferite, de la rock la funk, de la jazz la swing și nu l-a interesat decât acea comuniune subtilă dintre dj și public, acea dorință de a împărtăși cu ceilalți muzica pe care el o adoră.

Întâmplarea face ca în 2008 să intre în contact cu trupa Parov Stelar și, în cadrul unui festival, i se încredințează echipamentul tehnic al acesteia. De atunci, pas cu pas, Marcus și Harry (Parov Stelar) l-au îndrumat către o carieră promițătoare în trupa lor. În prezent, Pat Poree își pregătește albumul de debut, ce va fi vlansat la Etage Noir Recordings, în primăvara lui 2012.
Les Animaux înseamnă Ion Coroi și reprezintă un proiect născut din pasiunea pentru muzica cu gust mai disco, de funk sau house, selectată cu gândul la dans și întreținut de sound-ul plin de esențe și energii calde pe care, de altfel, le va transmite și publicului său.

Biletele se pot achiziționa și în avans la Verve Caffe și la The Very Shop. Preț bilet: 25 lei
Informații și rezervări: Liviu Dinu – 0754 372 672

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top