concept trei iasi
Stiri

Perioada reamenajarii locuintei

Perioada reamenajarii locuintei
Vine o perioada in care ne plictisim de anumite obiecte din casa si atunci este momentul ideal pentru unele schimbari. Si cand spunem schimbari nu ne referim deaparat la mobilier sau chestii majore ci la lucruri simple si care pot face diferente chiar si atunci cand te astepti mai putin si chiar cu bani putini.

Una din modificarile ce au cel mai mare impact cand vorbim despre redecorarea locuintei sunt covoarele sau acele perdele si draperii. Contrastul intre acestea si lenjeria de pat pot face minuni, mai ales daca vorbim despre dormitor. Desi si in camera de zi, niste draperii schimbate, cateva plante mari si un covor nou te poate face sa te simti intr-o casa noua.

019-om-townhouse-studio-arthur-casas-1050x700

Sunt foarte multe magazine care la capitolul accesorii stau super bine, la modul ca dincolo de produsul aranjat in raft mai exista si mici surse de inspiratie care odata vizionat sa-ti ofere cateva surse de inspiratie. Cautand pe Google.com idei amenajari se gasesc o multime de idei bune, incepand de la blogurile cu si despre amenajari/reamenajari pana la articole scrise de marii designeri de interioare care reprezinta ispiratia multora mai ales ca trecem printr-o perioada exceptionala la capitolul de achizitii de imobile. Creditele imobiliare si Prima Casa si locurile de munca din segmentul IT ii fac pe tineri sa renunte la chirie si sa-si cumpere apartamente in care sa locuiasca. Multi prefera sa le cumpere si sa le inchirieze studentilor dar si in situatia asta tot trebuie amenajate.

Pentru utilizatorii de instagram, gasiti o multime de conturi ce sunt axate pe aceasta nisa si ofera multe imagini cu sugestii pentru cei care vor sa-si amenajeze sau sa-si reamenajeze locuintele. Nu mai spunem de capitolul gradini unde exista o multime de surse de inspiratie.

wooden-floor-master-bedroom-interior_660x400

Pentru cei care au deja un apartament amenajat dar doresc niste schimbari, primii pasi sunt foarte importanti, de obicei se merge pe o combinatie de 1-2-3 culori de baza, dupa care se incepe cu lenjeria de pat, pernele, draperii, perdele, covoare si piese usoare de mobilier, precum masa, scaune si eventual noptierele. Un var pe pereti, scapam de clasicul alb sau daca il tginem, ne alegem un singur perete caruia ii schimbam complet culoarea si cat mai multe plante mari.

Acestea sunt cateva din sugestiile noastre pentru a schimba cateva lucruri din casa ca atunci cand ajungeti acasa dupa o zi plina la munca sa va puteti odihni si respira intr-o casa aproape noua. Voi ce faceti cand va plictisiti de amenajarea din casa?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top