Stiri

Accesorii pentru telefoanele mobile

Accesorii pentru telefoanele mobile
Telefoanele mobile nu mai sunt ca in vremurile trecute in care te interesa sa tina bateria sa fie simpatic si sa mearga. Asta se intampla in epoca trecuta ca sa zicem asa, astazi de cand cu smartphone-urile e un pic mai greu si asta datorita faptului ca tehnologia avanseaza, apar functii noi, optiuni noi si multe altele.

In vremurile noastre e greu sa stai mai mult de jumatate de an sau un an cu acelasi smartphone, traim in era schimbarilor, in epoca trendurilor care se schimba de la o luna la alta. In mare parte cam toata piata de telefoane este condusa de catre Apple si Samsung, asta cel putin la categoria premium.

Dincolo de acesti giganti, mai exista si alte branduri care au telefoane bune si performante dar de multe ori brandul salveaza produsul, dar ideea principala a acestor randuri este alta. De multi ori este nevoie de diverse accesorii pentru a improspata telefonul ce il folosim. Daca cautati pe Google.com huse Sony Xperia exista posibilitatea sa gasiti cateva exemplare de huse mult mai faine decat pentru Samsung sau iPhone si asta se intampla mai ales in Romania unde Sony vinde in cantitati limitate.

husa-full-tpu-360-fata-spate-pentru-sony-xperia-x-gri-transparent-246-6997

Sony are un model foarte popular printre ofertele operatorilor de telecomunicatii din Romania si din acets motiv au aparut o multime de accesorii pentru acest model, o husa Sony Xperia XA costa foarte putin si exista foarte multe variante datorita popularitatii produsului.

Telefoanele au devenit ele insati niste accesorii, cu huse asortate hainelor si de obicei cam bloggerii dau trendul la capitolul asta, ei avand un rol destul de important atunci cand vine vorba de a lansa in piata diverse chestii. Sony face telefoane bune cu functii avansate pentru camerele foto din dotare asta probabil si pentru ca are divizia de aparate de fotografiat profesionale. Sunt multe branduri de tehnologie care au produse ieftine si bune, poate chiar mai performante decat cele de la Apple si Samsung.

Voi cate huse aveti la telefonul mobil? Cum si in functie de ce le alegeti?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top