Stiri

Peste 200 de ieșeni au ales deja Lisnic Barbershop Club

Cum ar fi să arăți impecabil tot timpul, nu doar în cele câteva zile după vizita la frizer?

Lisnic Barbershop Club reprezintă un concept nou în Iași, prin care membrii săi primesc servicii nelimitate de barbering și grooming pe bază de abonament lunar în cele două locații din cadrul complexelor rezidențiale Exclusive Residence (Copou – Sărărie) și Lazăr Residence (Palas – Sf. Lazăr). Membrii clubului au prioritate la programări, primesc consultanță gratuită de la profesioniștii Lisnic și beneficiază de prețuri reduse cu 15-25% pentru produse de îngrijire premium din gama Reuzel, Dapper Dan, Morgan’s sau Dear Barber.

În doar o lună de la lansarea conceptului, Lisnic Barbershop Club a adunat peste 200 de membri care plătesc o dată pe lună, dar vin la barbershop ori de câte ori simt nevoia unui refresh pentru un boost de încredere. Liber profesioniști, antreprenori sau angajați, membrii clubului apreciază profesionalismul și atitudinea barberilor Lisnic, atmosfera relaxantă din cele două barbershopuri și modul simplu și rapid prin care se programează online, fără să mai piardă timp inutil cu telefoane sau stat la coadă.

Pe lângă serviciile nelimitate, membrii clubului intră într-o comunitate în care întâlnesc oameni noi, fac networking și participă la diverse evenimente.

Abonamentele Lisnic Barbershop Club sunt de 3 tipuri:

  • Haircut & Styling Nelimitat (tuns, spălat și aranjat păr) – 69 lei/lună
  • Trim & Shave Nelimitat (tuns, contur sau ras barbă) – 69 lei/lună
  • Gentelman’s Package Nelimitat (tuns și aranjat păr, tuns și ras barbă) – 129 lei/lună

Mai multe detalii pe https://lisnicbarbershop.ro/club/ sau la 0770404230.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top