Stiri

Dacă eşti expert în contabilitate, aplică pentru un job la Expert Mind

Expert Mind Servicii Contabile

Ocupând locul întâi în topul firmelor de contabilitate din Iaşi, ExpertMind oferă servicii complete atât de contabilitate, cât şi de resurse umane. Membrii echipei noastre sunt oameni dedicaţi şi profesionişti pe specificul activităţii lor, cu înaltă experienta în mediul în care activează.

Serviciile de contabilitate oferite de noi, au rolul de a sprijini dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri,  fiind în mod direct orientate către susţinerea antreprenorilor ieşeni. După mai bine de 11 ani de experienţă, suntem mândri să afirmăm că am adus prosperitate pe piaţa ieşeana.

Antreprenorii au putut lua decizii fundamentate pentru optimizarea afacerii lor, iar acestea au cresut datorită consilierii şi suportului informaţional de specialitate acordat de noi. Cuvintele partenerilor noştri sunt o mărturile puternică pe https://www.expertmind.ro/ care dovedesc că ne îndeplinim cu succes misiunea.

firma de infiintari firme, contabilitate iasi)

Vrem să ne lărgim echipa, de aceea căutăm să angajăm experţi pentru servicii de contabilitate în Iaşi. În cadrul firmei noastre veţi avea oportunitatea să vă dezvoltaţi cariera deoarece vă  oferim susţinere în promovarea examenelor profesionale (CECCAR, ACCA, CAFR). Vă oferim şansa de a face parte dintr-o echipă dinamică şi motivată, cu o pregătire profesională solidă.

Cerinţele noastre prezentate şi pe https://www.expertmind.ro/companie/cariere/ sunt acelea de:

  • a deţine studii superioare in domeniul economic
  • a avea o experienţă de minimum 5 ani în activitatea financiar- contabilă
  • a cunoaşte un soft de contabilitate: WinMentor, Saga sau Nexus
  • a demonstra bune cunoştinţe de utilizare MS Office (Excel, Word)

Persoana pe care o căutăm va realiza:

  • operaţiuni de întocmire şi perfectare a balanţelor de verificare şi a declaraţiilor lunare/ trimestriale pentru bugetul de stat
  • operaţiuni de refacere a evidenţelor contabile pentru perioade precedente
  • va oferi consultanţă contabilă pentru clienţii din portofoliu
  • va fi reprezentantă în relatiile cu ANAF

Dacă eşti o persoană dinamică, orientată spre rezultat, cu bune abilităţi de planificare, organizare şi excelente abilităţi de comunicare şi interrelaţionare, te invităm să devii parte din echipa celei mai dedicate firme de contabilitate din Iaşi!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top