Diverse

Petrecere de 18 ani – decor cu baloane de la smartbalon.ro

Trebuie sa organizati o petrecere aniversara sau de majorat? Doriti sa faceti ceva inedit, cu un decor personalizat insa bugetul dvs. este unul mic?  Va propunem o idee deco care ar putea sa va intereseze: baloanele. Da, clasicele baloane din latex sau din folie sunt ieftine, le gasim peste tot, toate culorile, toate dimensiunile, toate stilurile si putem cumpara cantitati mari. De exemplu, pe site-ul magazinului smartbalon.ro puteti gasi baloane 18 ani din folie, extrem de bine realizate si foarte accseibile ca pret, precums i alte modele de baloane pentru orice tip de petrecere sau ocazie. Cu toate acestea, in mintea multora, baloanele inseamna decoratiuni ieftine. Acest lucru este valabil in unele cazuri, dar cu baloane cifre 18 si nu numai de la smartbalon.ro aspectul petrecerii va fi unul elegant si modern. Daca stim sa le si potrivim cu gust, baloanele pot fi frumoase.

Sfat 1. Suntem atenti la stilul si dimensiunile baloanelor

Baloanele pot fi mult mai mult decat niste simple accesorii. Se pot sorta dupa marime, de exemplu. Sunt disponibile modele incepand de la balonul clasic cu diametrul de 30 cm, la baloanele mici de 15 cm, ajungand la baloane mari de un metru de diametru, pentru un efect grandios. Exista, de asemenea, baloane transparente ( clasice), sau baloane metalice, baloane in forma de cifre, inima, stele, litere etc precum cele de la smartbalon.ro. Balonul poate deveni o tema de decor in sine! Putem aseza intr-o locatie cate baloane dorim. Putem crea buchete de baloane peste tot in camera, baloane umflate cu heliu ce ajung pana la tavan, baloane dispuse la diferite inaltimi prin agatarea lor de un fir, avand la baza o greutate mica asezata pe pamant etc.

Sfat 2. Umflati baloanele cu heliu

O decorare frumoasa cu baloane inseamna si cantitate. Este nevoie de o multime de baloane pentru a crea un efect spectaculos. Nu veti avea timp sa le umflati pe toate sufland si cred ca nici nu doriti sa faceti asta. Pentru a evita aceasta sarcina obositoare, baloanele vor fi umflate cu heliu. Pe site-ul smartbalon.ro baloanele pot fi umflate cu heliu. Este cel mai bun lucru pe care il puteti face. Astfel, aveti garantia ca baloanele vor fi la “inaltime” pentru toata durata petrecerii.

Sfat 3. Personalizati balonul

Puteti personaliza un balon cu panglici speciale, lipiti strasuri, jumatati de margele auto-adezive, le decorati cu petale de trandafir, inserati penele intr-un balon transparent (sau alte elemente) … totul este posibil. Nu ai nevoie decat de imaginatie. In plus, la smartbalon.ro sunt disponibile inclusiv baloane ce contin confetti. Acestea sunt extrem de populare atat pentru petrecerile de majorat, cat si pentru nunti sau botezuri.

Sfat 4. Balonul folosit in activitati

Balonul nu este doar un accesoriu decorativ, ci poate fi folosit si pentru actrivitati. De exemplu, copiii se pot juca cu baloanele din folie sau pot crea diferite figurine din baloanele latex jumbo. Ori se vor distra transformandu-si vocile cu heliul din acestea  Pentru un efect romantic, putem lua in considerare chiar si o “lansare” de baloane seara tarziu. Spectacol este garantat! La finalul petrecerii, copiii vor fi fericiti sa plece cu un balon ca suvenir.

Acestea sunt doar cateva idei ce va pot ajuta sa folositi si sa luati in considerare balonul ca accesoriu de baza al unei petreceri. Pentru mai multe detalii, va invitam pe site-ul smartbalon.ro.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top