Stiri

Philip Morris International lansează în România noul IQOS ILUMA

Philip Morris International (PMI) anunță lansarea IQOS ILUMA în România, o inovație recentă în portofoliul de alternative fără fum al PMI pentru adulții care doresc să renunțe la fumat sau să reducă consumul de nicotină. IQOS ILUMA introduce tehnologia revoluționară SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM, care elimină utilizarea lamelei și necesitatea curățării dispozitivului. Acest nou produs, rezultat al cercetărilor științifice riguroase, completează portofoliul IQOS, liderul mondial în domeniul tutunului încălzit.

“Misiunea noastră este să transformăm experiența IQOS! Ne-am angajat să construim o lume în care fumatul să fie un obicei abandonat. Fără fumul tutunului, ne concentrăm pe produse de ultimă generație, cum este IQOS ILUMA, cel mai avansat dispozitiv lansat până acum. Credem că pentru a înlocui țigările, reducerea riscurilor, cercetarea și inovarea sunt fundamentale, iar IQOS ILUMA demonstrează acest lucru. Ne dorim să oferim fumătorilor adulți o alternativă mai bună, iar lansarea IQOS ILUMA în România reprezintă un pas important în eforturile noastre de a elimina țigările în cel mai scurt timp.” – a declarat Mircea Scăunașu, Director General Philip Morris Romania.

IQOS ILUMA utilizează tehnologia inovatoare SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM, care încălzește tutunul în noile rezerve adaptate pentru acest dispozitiv. Cu o funcție de pornire automată ce detectează inserarea rezervei, IQOS ILUMA asigură o încălzire eficientă a tutunului, oferind o experiență fără fum mai plăcută, fără reziduuri și fără necesitatea curățării dispozitivului. Studiile PMI indică faptul că IQOS ILUMA oferă o experiență superioară în comparație cu generațiile anterioare IQOS.

“IQOS ILUMA este cel mai inovator dispozitiv dezvoltat de PMI. Am ascultat feedback-ul consumatorilor și am creat un produs superior modelelor anterioare IQOS, simplu și intuitiv în același timp. Tehnologia sa de încălzire prin inducție încălzește tutunul din interior, fără a utiliza lamela. Astfel, dispozitivul nu necesită curățare și elimină riscul de rupere a lamelei. Cu un design elegant, IQOS ILUMA este disponibil în două variante și poate fi personalizat cu accesorii diverse. Datorită acestei tehnologii inovatoare și a altor caracteristici, am reușit să abordăm cu succes preocupările consumatorilor, oferindu-le o alternativă viabilă la fumat.” – Denys Strobykin, Director Marketing & Digital, Philip Morris Romania.

Philip Morris International introduce în România două dispozitive: IQOS ILUMA PRIME și IQOS ILUMA

IQOS ILUMA PRIME, disponibil în patru culori și cu un design elegant din aluminiu anodizat, vine însoțit de o husă textilă. Dispozitivul poate fi personalizat atât în funcție de opțiunile de conectare la smartphone, cât și offline, prin intermediul unei game variate de accesorii, inclusiv huse pentru încărcător și inele pentru stilou.

IQOS ILUMA are un design similar cu modelele anterioare IQOS, oferind o experiență îmbunătățită și un gust consistent la fiecare utilizare. Este disponibil în cinci culori, cu opțiuni de personalizare, cum ar fi inele de susținere și ușițe interschimbabile.

Ambele dispozitive oferă posibilitatea de a fi utilizate de două ori consecutiv fără reîncărcare și includ funcții avansate care pot fi activate sau dezactivate prin intermediul aplicației IQOS, precum gesturi inteligente, pornire automată, moduri de iluminare variate, alerte și posibilitatea de a bloca sau debloca dispozitivul la nevoie.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top