Stiri

Pizzeria Mamma Mia si-a facut terasa in Parcul Gulliver

Pizzeria Mamma Mia si-a facut terasa in Parcul GulliverCu putin timp in urma Pizzeria Mamma Mia si-a schimbat locatia si in mod normal ca a urmat sa deschida si o terasa, doar ca problema este aceasta-i pozitionata fix in Parcul Gulliver. Curios este faptul ca autoritatile locale au acceptat acest lucru desi se stie ca orasul Iasi nu sta atat de bine la capitolul de parcuri.

Foto: Dumitria Neamtu si myIasi blog

Facebook Comments Box

5 Comments

5 Comments

 1. dicu

  July 6, 2009 at 8:46 am

  la noi se poate cumpara orice.. inclusiv “oficialitatile”… 🙁

 2. bogdan

  July 6, 2009 at 10:12 am

  daca tu crezi ca trebuie sa cumperi oficialitati pt 3 mese cred ca traiesti pe alta planeta

 3. Dan

  July 6, 2009 at 1:49 pm

  Traim in Romania si asta spune totul. Cand cineva incearca sa faca ceva bun… automat e criticat. Cei care ati scris articolul ati fost in acel parc? Stiti cum arata inainte ca Pizzeria Mamma Mia sa deschida aceasta “terasa”?  Va deranjeaza daca au aparut mai multe flori? Va deranjeaza ca e mai curat? Va deranjeaza ca au aparut niste mese? Sau… doar este vorba de invidie. Nu inteleg care ar fi deranjul. Persoanele care vor sta la acea “terasa” de cateva mese vor lua oxigenul la jumatate de Iasi…ca Iasi-ul saracu` duce lipsa de asa ceva. V-ati gasit voi sa comentati cand cineva vrea sa faca ceva. In fine…este o parere personala si eu unul nu as avea motive sa fiu impotriva acestei terase.

 4. Andrei

  July 8, 2009 at 10:48 pm

  Dane 🙂
  Scrii mult si degeaba. Nu se oftica nimeni ca au pus baietii de la Mamma Mia flori in parcuri. Mai mult chiar imi place pizza de acolo. Si vin acolo. Dar nu la terasa din parc ci la cea din cadrul “Casei Modei”.  Ca e ok si mult mai placuta decat cea din parc.
  Problema e ca nu toata lumea care ar putea pune flori in parcuri ar putea obtine o aprobare sa isi faca o extindere a propriei pizzerii in oricare alt parc din Iasi inclusiv cel de acolo. Si la Bucuresti s-au intamplat cazuri similare. Pana la urma s-au ras.  Unii chiar de tot.
  Ca sa nu mai zic ca nu toata lumea poate colora trotuarele ca sa isi promoveze pizzeria sau noua locatie.
  Cand se schimba puterea se schimba si aspectul Iasului. Wait and see. Pana atunci. Suntem noi restul. Vedem, vorbim, radem si cel mai rau pentru voi: actionam!  Mai ales cand ceva bate la ochi…

 5. Mira

  August 31, 2011 at 2:13 pm

  Mie chiar imi place terasa Mamma Mia. Nu stiu despre faza cu parcul dar nu cred ca era atat de populat incat sa fie atata scandal pe tema asta.
  Si-mi place si cum au aranjat in zona. Dar cel mai mult si mai mult imi place mancarea si ma duc destul de des pentru ca si preturile sunt ok si-ti poti permite.
  De asemenea imi place si atmosfera si vara e foarte frumos sa stai la terasa si sa savurezi o mancare delicioasa … mai ales ca au o oferta foarte variata in ceea ce priveste felurile de mancare. Puteti vedea si pe site oferta, la http://www.mammamia.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top