Stiri

Bazinul de un milion euro deschis la ştrandul din Iaşi

Strandul de la IasiDupă mai bine de un an de la organizarea licitaţiei pentru execuţia celui de-al treilea bazin la ştrand au fost finalizate şi lucrările. Conducerea DAPPP a precizat că noul bazin este funcţional. „S-au finalizat lucrările la bazin. S-au construit şi două clădiri cu grupuri sanitare, s-a amenajat plaja şi s-au montat aproape 300 de metri pătraţi de pavele în jurul bazinului şi pe alei. Noul bazin nu are trambuline”, a precizat Letiţia Palaga, şefa DAPPP din cadrul Primăriei. Lucrările care au ajuns la 4,3 milioane de lei au fost executate de firma Impex Amicii, valoarea iniţială a contractului fiind majorată.

În urma unei licitaţii derulate anul trecut pentru execuţia unui nou bazin la ştrandul din Cicoarei s-au prezentat două firme: Impex Amicii, în consorţiu cu Expres Construcţii, şi Moldoconstruct. Valoarea estimată a contractului era de 3,3 milioane de lei. Oferta societăţii Impex Amicii a fost de 2,8 milioane de lei, fără TVA, iar a celor de la Moldoconstruct de 3,5 milioane de lei. În urma analizei, contractul a fost atribuit primului ofertant care s-a încadrat în valoarea estimată.

Deşi lucrările trebuiau finalizate într-un an de zile şi din banii prevăzuţi în contract, socoteala din proiect nu s-a suprapus cu cea de pe teren. Edilii au decis să majoreze contractul semnat anul trecut cu încă 780.000 de lei pentru a putea finaliza lucrările, iar valaorea întregului contract este de 4,3 milioane de lei cu TVA.

Sursa: Adevarul de Iasi

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. gogu

    July 30, 2009 at 6:43 am

    ….Imbunatatit cu ciperci de proletari din CUG 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top