Diverse

Poti proiecta bazinul din plastic de care ai nevoie!

Intr-o firma mare sau intr-o ferma este nevoie de bazin plastic pentru depozitarea unor produse si materii prime, iar vestea buna este ca acesta poate fi facut la comanda dupa dimensiunile si datele tehnice furnizate de catre clienti. Poti proiecta si cumpara bazinul din plastic de care ai nevoie la firma pe care o conduci sau in gospodarie!

Un bazin pliabil din plastic, prevazut cu capac, poate fi util in multe privinte. In el se poate colecta apa pluviala, deci poate fi scos cand ploua torential si asezat la streasina. Este pacat sa se iroseasca aceasta resursa gratuita! Apa de ploaie inlocuieste apa de la conducta care costa. Intr-o ferma mare se consuma multa apa cu curatarea zilnica a habitatului animalelor, cu adapatul lor, cu spalatul vaselor si aparatelor folosite la muls sau la alte activitati.

Cu apa de ploaie se pot uda rasadurile si se poate pune la punct un sistem de irigatie direct din bazinele respective.

Aceleasi bazine racordate la reteaua de apa, puse la soare pot oferi apa calda necesara pentru baile de la pensiuni, economisindu-se astfel electricitatea necesara incalzirii acesteia.
La o ferma mare cu livezi pe rod si gradini cu legume, nevoia de astfel de ambalaje este si mai mare. Merele necesita sortare: unele sunt destinate consumului ajungand in piete, fiindca arata ca dupa carte, altele ajung vin, tuica sau otet fiindca sunt extreme de coapte, in timp ce fructele foarte mici, batute, cu semne pe intreaga lor suprafata sunt taiate marunt si date animalelor. In timp ce fructele care ajung in piete sunt culese cu mana si asezate cu atentie in laditele din plastic cumparate tot de la Schoellerallibert.com, cele care ajung tuica, vin otet sau sunt pastrate pentru animale, sunt puse in aceste bazine din care produsele sunt scoase foarte usor datorita usilor laterale.

In aceste vase, fructele pot fi tinute pana in faza de fermentatie mult mai sigur decat in tocitori, vasele traditionale destinate borhotului.
O tocitoare necesita pregatire inaintea uitlizarii si tot pot sa apara accidente. In locul in care lemnul se usuca incepe sa curga si zeama este cel mai pretios component al fructelor fiindca in ea sunt concentrare substantele care asigura taria alcoolului. Un bazin din plastic pus pe sine sau pe roti poate fi dus pana la cazanul unde se fabrica rachiul si acolo se face transferul de borhot. Dupa golirea bazinelor de aceste produse, pot fi spalate foarte bine si pot fi utile in gradina. Rosiile extreme de coapte nu trebuie sa fie aruncate, ci pot fi puse tot in aceste ambalaje si facute suc sau bulion.

Ele reprezinta solutii de moment si pentru pastrarea fainii sau a malaiului inainte de a fi ambalate in pungi mici si vandute. Ma gandesc acum cat de util ar fi un bazin din plastic familiei numeroase care isi pune varza la murat in doua-trei bidoane din plastic. Un bazin pe sine ar putea fi mutat de colo colo de cate ori necesitatea impune acest lucru, in plus prin usa laterala se pot lua produse din el si cand se goleste mai mult de jumatate.

In fabrici in astfel de recipiente uriase se pastreaza marmelada vrac, pasta de coarne, pulpa de fructe folosita la fabricarea diferitelor sucuri.
Un bazin poate securiza lichidul care in mod obisnuit s-ar pune in 10 bidoane mai mici din plastic si ar ocupa locul din magazie si pline si goale. Schoellerallibert.com a gandit eficient ambalajele pliabile care nu ocupa loc mult cat sunt goale si pot fi asezate si afara, cand sunt pline.

In cel mai bun magazin de ambalaje din plastic se gasesc bazine de 280 de litri, 460 de litri, 670 de litri, dar si peste 800 de litri.
In functie de marfa ce se intentioneaza a fi pastrata in ele, unele au in intregime peretii solizi, altele sunt prevazute cu sisteme de ventilatie, peretii fiind perforati in anumite zone.
Bidoanele din plastic fabricate de producatorul prezentat mai sus se caracterizeaza prin:

-stabilitate maxima. Ele sunt fixate pe picioare solide, pe sine sau roti si nu sunt niciodata in pericol de rasturnare.
-rezistenta. Plasticul din care sunt facute este de calitate premium, astfel ca ambalajele nu se taie, nu se topesc si nu se gauresc.
-rezista si la solutiile toxice, care deterioreaza un bidon metalic.
-se pot spala dupa fiecare utilizare, mai ales ca sunt prevazute cu cai laterale de acces.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top