Diverse

Degeaba te innoiesti de Paste, daca nu cureti tapiteria auto!

Asteptam cu totii Pastele ca sa ne mantuiasca de frigul iernii si sa putem urmari fericiti procesul de renastere a naturii pe viu. Pe dealuri, printre florile de aur topit sau de topaz zburda miei albi si delicati, codrul inverzeste, iar concertul pasarilor nu mai inceteaza. Pe rand infloresc pomii, gradinile si sperantele noastre si simtim nevoia sa mergem la manastire, sa ne hranim sufletele cu invatatura divina.

Tot de Paste ne innoim. Simtim nevoia ca la primavara noua sa purtam haine noi si elegante. Fie ca mizam pe tinute moderne sau clasice, fie pe cele de influenta folclorica, Pastele trebuie sa ne prinda cu haine noi.

Doamne, ce ie cu maci rosii am vazut undeva si am jurat ca o voi purta de Paste cu o fusta neagra si cu o zgardita traditionala, tot cu maci!
Nu mai am nevoie de alte podoabe si voi fi cea mai fericita! Pantofii i-am luat deja: negri, din piele fina, cu tocuri inaltute, dar comode.
Anul acesta visam sa mergem la manastirile din Moldova si ne vom innoi cu totii: si sotul meu va purta o tinuta eleganta si copiii vor fi imbracati frumos.

Un singur lucru se impune sa fie facut inainte de plecarea in calatorie, extrem de important: curatare tapiterie auto.
Cum sa ma ating eu cu ia alba ca spuma laptei de spatarele imbacsite si pline de praf ale scaunului si cum sa stea fetitele cu rochiile lor de catifea pe tapiteria murdara?
Cum sa intri in Biserica si sa vizitezi manastirile cu hainele murdare din cauza scaunelor auto, cand toti oamenii se imbraca de sarbatoare?

De Paste totul trebuie sa fie pur, imaculat, innoit. Pentru asta am rezervat din timp servicii de curatare tapiterie de la cea mai buna firma de profil, de la Curat-tapiterie.ro.
Fiindca suntem in criza de timp, i-am chemat la domiciliu, mai ales ca am mai colaborat cu ei si dorim sa le solicitam curatarea fotoliilor si canapelelor din casa. Acum stiu exact cum se va derula totul.

Ei vor sosi la timp aducandu-si aparatura performanta, echipamentele de protectie si consumabilele de calitate. Nu deranjeaza cu nimic si se apuca de treaba imediat. In cel mult cateva ore, tapiteria auto este ca noua, indiferent de materialul din care este facuta. Ei stiu sa curate la fel de bine scaunele auto din material textil sau pe cele din piele si nu ramane o pata in urma lor, oricat de deschise la culoare ar fi!

Masina cu care te duci in excursii cu copiii necesita regulat aceasta operatiune, fiindca din greseala scapa suc pe scaune, isi sterg manutele pline de ciocolata pe ele din instinct, plus ca sunt extrem de sensibili la microbi, iar in tapiterie este locul de refugiu al bacteriilor, virusilor, particulelor de praf si acarienilor.
Sistemele de curatare utilizate de echipa de la Curat-tapiterii.ro sunt eficiente 100% si moderne. Ei aplica tehnica injectiei-extractiei sau a curatarii cu aburii si invita clientii sa verifice pe loc calitatea lucrarilor.

Consumabilele folosite sunt ecologice si nu dauneaza nici persoanelor foarte sensibile, iar la cererea expresa a clientului se poate face curatarea cu aburii, fara detergent.
Balsamurile folosite de ei la curatarea si tratarea tapiteriei din piele prelungesc viata materialului mentinandu-i calitatea. Dupa aplicare, pielea va parea ca noua.

Demn de subliniat este faptul ca pretul este foarte mic, cu toate ca echipa ofera servicii de calitate premium, de aceea sunt foarte solicitati si programarile se fac din timp.
Personalul este harnic, bine instruit si onest, atent la detalii si specializat in curatarea tapiteriilor de orice fel: auto sau casnice.
Dar ar fi pacat sa ii chemam numai pentru igienizarea tapiteriilor, cand sunt capabili sa lase masina ca noua! Le dai pe mana o masina chinuita, plina de praf si de mizerie si iei in primire:
-plafon curatat si igienizat. Nu este vorba de o igienizare la suprafata, ci de una in profunzime.
-tetiere si parasolare ca noi.

-bord care straluceste de curatenie
-portbagaj perfect curat.
-mocheta si podeaua masinii stralucind de curatenie.

In aceste conditii va dati seama ca aerul din masina se schimba complet si calatoria la biserica si la manastire va fi de vis, mai ales ca si portierelor li se poate aplica acelasi tratament. Visez cu ochii deschisi sa port ia alba cu maci sis a ma ating fara grija de price din masina!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top