Stiri

Probleme pentru ING Bank. Clientii s-au trezit cu tranzactiile dublate sau cu conturile pe minus

Clientii ING Bank din Romania s-au confruntat astazi cu niste probleme, reclamand banca ca le-a dublat tranzactiile efectuate in timpul weekendului, ramanand fara bani in conturi sau chiar pe minus. Liniile telefonice au fost solicitate la maxim astazi datorita clientilor care au vrut sa stie ce s-a intamplat cu banii din conturi.

Reprezentantii ING Bank confirma pe reteaua de socializare Facebook.com ca au cateva probleme si ca operatiunile dublate vor fi reglate in cel mai scurt timp.

Daca sunteti client ING Bank ar fi recomandat sa va verificati contul bancar si daca aveti probleme sa le comunicati bancii.

Update 17:14 08.10.2018 “O parte dintre clientii ING au putut vedea astazi tranzactii dublate in extrasul lor de cont. Cauza vine dintr-o eroare operationala, in care unele fisiere de plata decontate astazi au fost procesate de doua ori. Eroarea nu a afectat in niciun fel alte servicii si sisteme ING.

Lucram cu prioritate la remedierea incidentului si va asiguram ca toate erorile vor fi corectate pana la finalul zilei. Ne pare sincer rau pentru neplacerile create si vrem sa stiti ca suntem la curent cu toate sesizarile voastre.”

Puteti urmari starea serviciilor mai jos:

„Această problemă este cunoscută în prezent de către departamentul avizat şi se lucrează cu prioriate la remedierea ei”, spun reprezentanţii băncii pe reteaua de socializare Facebook.com

ING Bank nu a anuntat nimic oficial pana la aceasta ora, printr-un comunicat de presa sau printr-un mesaj trimis clientilor, dar raspunde solicitarilor de pe Facebook.com ca problema este cunoscuta si ca tranzactiile dublate vor fi automat reglate dupa remedierea problemei.

Reprezentantii bancii nu au raspuns inca ce se intampla cu dobanzile pentru overdraft (descoperire de cont) aferente tranzactiilor dublate.

Nu se cunoaste inca motivul erorilor. Revenim cu detalii in scurt timp..

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: ING Bank #down - EPoX

  2. Pingback: ING Bank #down - EPoX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top