Stiri

Programe personalizare de slabire la noul centru de nutritie si sport Dietis

“Centrul de nutritie si sport Dietis deschide incepand din 25 ianuarie cea de a doua locatie situata in Piata Unirii. Dietis a fost infiintat in anul 2015 si dupa 3 ani de activitate deschide portile celui de-al doilea sediu intr-o formula noua aducand o serie de noutati – sala de forta, cabinet de kinetoterapie, masaj si cabinetul de evaluari nutritionale.

Ce se intampla mai exact in centrul Dietis?
Centrul de nutritie si sport Dietis este administrat de nutritionistul Anca Buruciuc, cea care pregateste programele personalizate de echilibrare ponderala luand in considerare atat partea medicala, cea nutritionala, sportiva si de remodelare corporala. Orice program de slabire se face dupa o evaluare amanuntita si este monitorizat indeaprope pe parcursul fiecarei saptamani de echipa Dietis : nutritionist, antrenor si specialist intretinere corporala.

Aceleasi servicii se vor gasi si in noua locatie unde in plus veti gasi o sala de forta amenajata atat pentru cei care vor sa se antreneze singuri cat si cei abonati la personal training. Partea nutritionala va fi completata de programele de recuperare medicala realizate sub indrumarea kinetoterapeutului, fiind special concepute pentru persoanele supraponderale care necesita supraveghere de specialitate pentru partea sportiva. De asemenea partea de kinetoterapie va fi disponibila pentru toti cei care au nevoie de recuperare medicala.

Servicii:
– consultatii nutritionale realizate de nutritionist Anca Buruciuc, iar rezultatele acesteia le puteti citi pe pagina https://ancaburuciucnutritionist.com/
– sala de aerobic
– sala de forta
– kinetoterapie
– masaj si intretinere corporala

Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 25 ianuarie 2019 incepand cu ora 18, iar echipa Dietis ii astepata pe toti cei interesati sa ii cunoasca, sa se familiarizeze cu sediul sau sa ne vada activitatea. Detalii complete gasiti pe pagina de facebook a centrului (te rog sa pui un link cu pagina salii).

Amplasare si contact:
– Centrul de nutritie si sport Dietis Piata Unirii – strada Piata Unirii nr.2, in statia de autobuz de pe blv Independetei
– Centrul de nutritie si sport Dietis Calea Chisinaului – Calea Chisinaului nr.2, fosta cladire Tesatura.

Contact:
– Piata Unirii : 0758110119, 0740715632
– Calea Chisinaului : 0372986819, 0740715632

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top