Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Marti 22 Ianuarie

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

Promotia zilei

In seara asta cei de la Fashion days dau drumul la Epic Sale – reduceri de pana la 80%, cel mai mare eveniment de reduceri de iarna. Dar dincolo de aceste reduceri este si un concurs interesant, adaugi la favorite niste produse si ai sansa de a castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 1.000 Lei.

Vezi produsele reduse cu pana la 80% aici.

Top 5 Stiri din Iasi

Afterhills 2019 va avea loc in perioada 23 – 25 August
Organizatorii vor anunta cateva surprize in scurt timp.

Promotie la Mado 1+1 Gratis
Daca e Marti e promotie de shaorma la Mado. Cumperi o lipie si mai primesti doua.

Noul VW Passat 2020
VW a prezentat primele imagini cu noua generatie de Passat cu kit-ul RLine ce va fi disponibila din 2020. Fotografiile ne arata versiunea de SUA, in spate observ ca se pastreaza numele modelului in genul Fordului Focus sau Volvo.

Ghetele alea Columbia sunt reduse la Fashion Days
Sunt reduceri interesante tare pe Fashion Days. De exemplu ghetele de la Columbia costa doar 299 Lei. Multe alte reduceri sunt disponibile pe site la ei.

Cum este pus Iaşul în calea turiştilor. Strategie pentru creşterea numărului de vizitatori
Primaria doreste sa se implice un pic in promovarea orasului pentru atragerea de turisti. Noi obiective turistice, altele mai vechi restaurate si multe alte planuri ce urmeaza a fi implementate.

taxify devine disponibil in Iasi la finalul lunii Ianuarie
Inca exista mici probleme pentru intrarea in legalitate dar am inteles ca va fi disponibil de la finalul lunii Ianuarie, anul acesta, dar urmand a fi complet disponibil pentru toata lumea din luna martie.

CTP Iaşi introduce sistemul de plata a biletelelor prin cardul bancar contactless
Serviciul este deja disponibil, se poate cumpara bilet CTP Iasi atat cu cardul cat si prin aplicatie. Cred ca la Iasi exista cel mai complex sistem de plata a calatoriilor de transport in comun din Romania.

Cele mai noi proiecte imobiliare din Iasi
APARTAMENT cu una, două, trei sau mai multe camere? GARSONIERĂ? CASĂ în Iași sau în apropierea orașului? Ești în căutarea locuinței perfecte? Ziarul EVENIMENTUL REGIONAL AL MOLDOVEI colaborează cu majoritatea dezvoltatorilor din Iași si te invită să consulți zilnic cele mai noi oferte de PROIECTE IMOBILIARE!

Ce s-a mai deschis nou in Iasi

5 to go a deschis a 3-a locație în Iași la Iulius Mall
Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să savureze o cafea delicioasă, în cea de a 3-a locaţie din Iaşi a brandului 5 to go. Cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, cu peste 100 de unităţi deschise în doar trei ani, este prezent la primul etaj al mall-ului, în zona magazinului Koton.

Piesa zilei

Instagramul zilei Iasi4u.ro – Site-ul nostru pe instagram, multe poze frumoase cu locuri si mancare din Iasi.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top