Stiri

Programul Iulius Mall de Craciun si Anul Nou

În preajma sărbătorilor, Iulius Mall Iași va funcționa după un program special, care să le permită clienților să se bucure de relaxare și shopping.

Cei care mai au încă multe de bifat pe lista pentru Moş Crăciun pot merge la shopping în magazinele Iulius Mall Iași și luni, în Ajunul Crăciunului. Brandurile lor preferate, inclusiv Altex și Carrefour Market, vor fi deschise de la ora 10.00 până la ora 18.00. La clubul de bowling şi biliard Viper, clienţii se pot distra de la ora 12.00 până noaptea târziu.

Marţi, în prima zi de Crăciun, mall-ul va fi închis, însă cine doreşte să facă un pic de mişcare şi să se distreze la bowling, împreună cu prietenii, poate merge la clubul Viper, care va fi deschis de la ora 12.00.

De pe 26 decembrie, cei care vor să se relaxeze la shopping trebuie să știe că programul mall-ului revine la normal, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Pe 31 decembrie, magazinele din mall, inclusiv Altex și Carrefour Market, vor fi deschise până la ora 18.00Iulius Mall va fi închis în prima zi a anului 2019, dar jocurile de biliard și bowling vor fi posibile în Clubul Viper de la ora 12.00.

De pe 2 ianuarie, se revine la programul normal de funcționare: 10.00 – 22.00.

Pentru cei care vor să își petreacă sărbătorile în compania unei băuturi calde savurate alături de persoanele dragi lacafeneaua La Croniche sau prin sesiuni de distracție la STARNET, gaming și internet cafe, acestea vor fi deschise non-stop.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top