tractoare iasi
Stiri

Iti place cultura Greciei? Profita de programul work and travel in Grecia

In ultima vreme s-a constat o preferinta a studentilor pentru programele Work and Travel in Grecia in primul rand datorita faptului ca drumul pana acolo este destul de ieftin si mai ales, nu este necesara viza.

Pentru persoanele care au pana in 40 de ani si vor sa lucreze pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 7 luni acest program este ideal. Studentii care vor sa isi petreaca vacanta printre peisajele desprinse din filme si vor sa fie platiti pentru a face asta se inscriu in programele Work and Travel.

Work and Travel in Grecia – conditii si avantaje 

Persoanele care stiu rusa sunt ca si angajate pentru ca sunt tot mai cautati vorbitorii de rusa in aceasta tara. Zvonurile care circula in jurul acestei tari sunt false deoarece Grecia ramane in continuare in topul destinatiilor de vacanta europene si este si pe lista turistilor de pe celelalte continente.

In grecia salariul minim incepe de la 400 de euro si poate ajunge cu usurinta pana la 1000 tinand cont de vechime si experienta. In plus, angajatorii ofera 3 mese zilnice si cazarea pe intreaga perioada a contractului. In Cipru conditiile sunt diferite. Salariul minim este 500 de euro si creste tinand cont de experienta si de perioada din contract.

Conditiile de plecare sunt foarte avantajoase si drumul este gratis. Persoanele care aleg sa semneze un contract pe 3 luni in Grecia recupereaza 300 de euro la final de sezon, pentru patru luni – 350 de euro, pentru 5 luni – 400 de euro, in Gecia iar in Cipru pentru 5 luni – 250 de euro.

Pentru a rezuma din nou avantajele, a fost facuta lista de mai jos:

  • Salariile incep de la 400 de euro;
  • Cazarea se face gratuit la angajator pe intreaga durata a contractului;
  • Se ofera 3 mese pe zi pe intreaga durata a contractului;
  • Persoana implicata primeste reduceri la toate magazinele apartinand de lanturile hoteliere in care lucreaza;
  • Accesul este gratuit la facilitatile angajatorului;
  • Asigurare medicala;
  • Sunt si angajatori care deconteaza drumul;
  • Asistenta permanenta in tara dar si in Grecia.

Programul este de obicei de 8 ore pe zi timp de 5 zile sau uneori 6 zile. Pot fi facute ore suplimentare platite sau pot fi primite zile libere in perioadele care nu sunt foarte aglomerate. Joburile sunt in general in domeniul hotelier sau in turism.

Pentru persoanele care vor sa ajunga in Grecia, sa inteleaga modul in care oamenii traiesc aici si sa faca ceva interesant in vacanta, Work and Travel in Grecia este cea mai buna solutie. In plus, grecii sunt primitori si sunt tot timpul fericiti sa aiba turisti, dar si sa angajeze studenti.

Nu doar ca cei care sunt acceptati se vor distra foarte bine pe tot parcursul perioadei in care pleaca insa vor avea toate sansele sa vina cu bani acasa acesta fiind de fapt scopul aplicarii la programele de tipul work and travel.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top