Diverse

Promotiile verii la biciclete au loc la Click4sport.ro!

Exista multe avantaje atunci cand cumperi o bicicleta, cum ar fi posibilitatea de a ajunge la job fara intarzieri, deoarece spre deosebire de un autovehicul, cu bicicleta poti scurta traseul. Nu necesita combustibil, deoarece folosesti doar puterea gambelor, lucru benefic deoarece promoveaza sportul in aer liber.

Cu ocazia campaniei de 1 iunie organizata de magazinul click4sport.ro, clientii care viziteaza site-ul au ocazia de a cumpara biciclete Mountain Bike la preturi super accesibile.

Bicicletele MTB sunt destinate, in special, mersului pe teren accidentat. Acestea au unele asemanari cu alte tipuri de biciclete, dar incorporeaza caracteristici specifice, care sunt destinate cresterii durabilitatii si a performantei pe off-road. Deoarece bicicleta MTB este folosita pentru a cobori pante sau pentru a parcurge carari nepavate, aceasta prezinta, in general, urmatoarele caracteristici: – Un cadru usor si rezistent – Suspensii montate atat pe spate, cat si pe fata (desi unele au suspensii doar pe fata) – Cauciucuri mari, noduroase, montate pe roti rezistente. O bicicleta de munte este proiectata pentru a fi rapida, agila si sa raspunda imediat la comenzi. Totodata, are incorporate anumite caracteristici care ii permit sa depaseasca diverse obstacole pe care le poate intalni pe traseu. Aici sunt incluse gropi, santuri, pietre, crengi sau chiar copaci, orice lucru de care poti da pe o carare nemarcata.

Astfel, in perioada 22 mai 2019 – 10 iunie 2019, preturile la bicicletele pentru copii incep de la 429 lei. Si adultilor le este pregatita o surpriza, si anume faptul ca preturile pentru bicicletele pentru adulti incep de la 999 lei. Aceste reduceri nu sunt singurele avantaje oferite de catre acest magazin online. Varietatea foarte mare de modele de biciclete si de accesorii pentru biciclete, transportul gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea de 500 lei, posibilitatea de a putea returna produsul in 15 zile dar si posibilitatea de a putea apela la consultanta din partea specialistilor care lucreaza in cadrul magazinului sunt alte cateva motive pentru care Click4sport este cel mai bun magazin online care comercializeaza biciclete mtb si nu numai plus accesorii pentru biciclete.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site la doar un click distanta, astfel ca accesati site-ul acestora, adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite, fie pentru dumneavoastra, fie pentru cei mici, si cu siguranta veti ramane surprins de calitatea celor achizitionate. In cazul in care intampinati dificultati sau aveti vreo nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia, deoarece veti beneficia de cele mai bune servicii de consultanta, astfel incat alegerea dumneavoastra sa poata fi una sigura, exact dupa cerintele si nevoile pe care le aveti

De asemenea, cumparati biciclete dintr-un magazin de biciclete specializat precum Click4sport. Veti avea multe beneficii si amintim aici in primul rand calitatea bicicletelor si a pieselor de biciclete, apoi ar fi experienta si calificarea personalului ce va poate indruma catre bicicleta potrivita. De asemenea, acest magazin isi trateaza clientii mai cu grija si atentie decat o fac magazinele mari de retail.

In concluzie, Click4sport este locul din care pot fi achizitionate biciclete la cel mai bun pret din Romania dar si la cel mai bun nivel al calitatii. Avantajele oferite de catre acest magazin online il transforma in cea mai buna optiune pentru orice pasionat de biciclete.

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top