Diverse

VINCA – Furnizorul tau de Piatra Decorativa pentru Gradina

Vrei ca gradina ta sa fie o oaza de relaxare si serenitate? Florile, plantele, arbustii, aleile din piatra, mozaicurile din piatra decor, dalele din piatra, cascada/iazul de gradina sunt elementele cheie ale unei gradini pline de farmec.

Piatra Decorativa are un rol esential in amenajarea unei gradini. Pe langa rolul sau estetic, piatra decorativa este un material rezistent, usor de instalat si, in plus, rezolva problemele de drenaj ale pamantului din curte sau gradina.

 

In categoria „piatra decorativa gradina” intra mai multe tipuri de pietre/roci:

  • Pietrisul decorativ, disponibil in culori variate (alb, negru, rosu, verde) si granulatii diferite (1-3 mm, 3-5 mm, 5-8 mm, 8-13 mm, 13-30 mm), colturos la extremitati. Se utilizeaza la decorarea cararilor si aleilor, la delimitarea spatiilor in gradina, la decorarea iazurilor si fantanilor.
  • Piatra decor, disponibila în diferite granulatii (2-4cm; 4-8cm; 8-13cm, 13-25cm), într-o gama variata de culori (alba, verde, neagra, rosie, galbena, bej) si sub forme rotunjite. Se utilizeaza la construirea de alei in gradini si parcuri, la decorarea spatiilor verzi si randurilor cu flori.
  • Piatra naturala in forme regulate si neregulate (patrate, dreptunghiulare, poligonale), in nuante deosebite (rosu-caramiziu, galben-lime, roz), precum „Piatra naturala Sandstone” de la VINCA, utilizata pentru realizarea aleilor si cararilor in stil „pasi japonezi”.

 

Piatra Decorativa – un element esential in peisagistica

Piatra naturala VINCA va oferi o deosebita valoare estetica gradinii dvs. Pietrele decorative naturale VINCA sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni, forme si culori.

Piatra decorativa alba, cu o nuanta de alb pur, denota o nota de prospetime de neegalat, integrandu-se armonios într-o decorare exterioara.

Piatra decorativa colorata (rosu, verde, maro, galben, negru) ofera posibilitati nelimitate de design, integrandu-se armonios cu alte materiale (fier, lemn, caramida) utilizate in gradina.

În amenajarea gradinii, va puteti juca cu granulatia pietrelor decorative, cu nuantele si contrastele de culoare, precum si cu formele acestora pentru un rezultat frumos.

 

Piatra decorativa de gradina VINCA este rezistenta la schimbarile climatice si nu are nevoie de intretinere.

Piatra decorativa de gradina la preturi accesibile pe Vinca.ro

Pietrisul decorativ si Piatra decor se comercializeaza, de obicei, la saci de 25 kg sau 50kg. Peste 1000kg transportam piatra decor in big bag-uri.

Preturile magazinului online Vinca.ro sunt mai mult decat accesibile; de exemplu, un sac de 50kg de „Pietris granit diferite granulatii„ costa 17,5 ron, iar „Pietris decorativ Ruschita sac 50 kg” costa 39,5 ron. „Piatra Decor Alba Thassos” 2-4cm / 8-13 cm la sac de 25 kg costa 45 ron.

Piatra naturala pentru constructii cu rol practic si decorativ se vinde la rand, fiind asezata pe paleti de lemn de 120*80cm sau 100*100cm, dimensiuni care totalizeaza 0,96mp. Adeseori piatra naturala are forme neregulate, ceea ce face imposibila asezarea bucatilor de piatra strans lipite una de cealalta, astfel ca preturile afisate sunt pentru un rand de piatra (0,96mp).  De exemplu, „Dale Sandstone Rosu” are pretul de 85 ron / rand si „Piatra naturala Crazy Paving io” costa 95 ron randul (0.96m2).

Fiind importatori directi de piatra naturala, oferim cele mai bune preturi din piata. In plus, daca te inscrii la newsletterul de pe Vinca.ro, primesti primul cele mai bune oferte.

 

VINCA – furnizorul tau de Piatra Decorativa pentru Gradina

Poti comanda online piatra decorativa pentru gradina din magazinul online Vinca.ro

sau poti veni in depozitele VINCA din Bacau (comuna Nicolae Balcescu, DN2 – E85, nr. 1248; iesirea din Bacau spre Adjud, dupa Black Sea) si jud. Neamt ( Roznov, str. Paltinului, nr.883. Drumul spre Girov).

Echipa VINCA dispune de specialisti si colaboratori atat in judetele Bacau, Neamt, Iasi, cat si in toata tara si va poate insoti in fiecare etapa a proiectului.

VINCA se numara printre cei mai mari importatori, distribuitori si prelucratori de piatra naturala, marmura si granit din Romania si nr. 1 din zona Moldovei!

Cei 26 de ani de activitate VINCA se datoreaza produselor de inalta calitate si experientei si profesionalismului echipei noastre.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top