Diverse

Prosoapele de hartie sunt ieftine si eficiente

De cand ma restaurantul am invatat cum sa fiu mai eficient, ordonat si chibzuit. Am invatat ca banii nu sunt usor de facut si, cel mai important, ca este greu sa gasesti persoane de calitate sa lucreze cu tine.

Nu este niciodata usor sa manageriezi un restaurant, mai ales cand ai de-a face zilnic cu un numar mare de persoane. Trebuie sa asiguri mereu clientilor cele mai bune prodsue si conditii. Desi la final de luna sunt castiguri bunicele, iti dai seama ca si cheltuielile sunt la fel de mari.

Printre produsele cel mai des cumparate pentru restaurant sunt prosoape hartie care se folosesc atat in bucatatie cat si la diverse alte munci precum curatenie sau sunt puse la mesele clientilor.

Desi servetele nu sunt extraordinar de scumpe, atunci cand tragi linie, la sfarsit de luna, iti dai seama ca mare parte din bugetul tau se duce pe consumabile precum prosoape de hartie, hartie igienica, servetele si role industriale de hartie.

Dar, dupa ce am descoperit site-ul magazinului Sanito.ro, aprovizionarea cu prosoape de hartie nu a mai fost o preblema. Sanito pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse din hartie, astfel clientii pot alege ceea ce li se potriveste mai bine.

Sanito este un magazin cu o vechime de peste 12 ani, avand acumulata foarte multa experienta de-a lungul timpului, in acest domeniu. Magazinul online ofera cele mai bune preturi pentru detergenti, dezinfectanti, odorizanti, articole menajere, consumabile si multe alte produse necesare pentru a mentine curatenia si igiena in locuinte. Aceste produse nu sunt ideale doar pentru uzul casnic, ci se potrivesc de minune si pentru domeniile hoteliere si gastronomice.

De cand cumpar produse de la Sanito, restaurantul meu a inceput sa primeasca update-uri, deoarece am inceput sa incorporez dispencerele pentru hartie ce ofera un aspect modern localului si dozatoarele de sapun si gel dezinfectant.

Aceste articole au facut o impresie foarte buna clientilor. Cel mai mult am primit aprecierile celor care nu sunt din zona si nu cunosteau restaurantul iainte.

Sanito.ro este reteta succesului, deoarece acest distribuitor va oferi tuturor o sansa egala de a achizitiona produse de inalta calitate destinate igieniei.

Gama lor cuprinde atat produse pentru casa cat si produse pentru uzul personal cum ar fi gama de sapun lichid Tork.

Producatorul Tork prezinta o gama foarte avantajoasa pentru sapunul lichid, deoarece ofera posibilitatea de a cumpara pana la 5 L din acest produs. Pretul este foarte bun, deoarece 5 L de sapun lichid este indeajuns pentru o perioada de un an pentru un local de dimensiuni medii.

Recomand cu cea mai mare incredere produsle de pe magazinul Sanito.ro! Eu raman fidel pe viata rolei prosop derulare centrala mini tork.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top