Diverse

Nicio petrecere fara o vedeta

Anul acesta am avut nunta. Eu si iubita mea ne-am dorit foarte mult sa avem o petrecere ca in povesti. De aceea, am inceput, din timp, pregatirile pentru marele eveniment ce avea sa ne uneasca destinele. In primul rand, am ales o data, intr-o zi frumoasa din iulie, cu soare si caldura. Asta ne permitea sa facem nunta afara. Desigur, ne-am gandit si la posibilitatea ca s-ar putea sa ploua si am cautat o terasa care sa aiba si restaurant in interior. Am gasit ceva superb, pe malul unui lac si inconjurat de padure. Nu am mai stat pe ganduri si am rezervat numaidecat. Apoi ne-am apucat sa alegem decoratiunile si meniul. Voiam ca totul sa fie cat mai rafinat si la cele mai inalte standarde. Dupa aceasta, am alergat dupa costumul meu de ginere si rochia de mireasa a iubitei mele. Pentru rochie, viitoarea mea sotie a fost la Paris si mama mea, impreuna cu viitoarea soacra, i-au facut cadou o rochie superba, de la o cunoscuta casa de moda. Desi nu am vazut-o pana in ziua nuntii, am stiut dinainte ca va fi extraordinara, deoarece cunosteam gusturile iubitei mele. Am aranjat si cu o fromatie care sa intretina atmosfera, insa stiam ca cea care avea sa fie sotia mea este o mare admiratoare a Deliei.


Trebuie sa mentionez ca nu mai suntem la 20 de ani, ci suntem trecuti de 30. Am crescut cu muzica Deliei pe cand activa in trupa N&D. Am remarcat-o inca de atunci pentru calitatile sale vocale si prezenta scenica deosebita. Tin minte ca o vedeam adesea pe la balurile studentesti si eram fascinat. Acelasi lucru crede si iubita mea si, desi inca nu ne cunosteam, si ea o admira nespus si inca o admira. Apoi, trebuie sa recunosc ca Delia a devenit o mare artista care poate sa urce, cu succes, pe orice scena a lumii. Chiar nu stiu de ce ar fi mai prejos fata de artiste precum Rihanna sau Beyonce. Sincer, probabil doar faptul ca cele doua s-au nascut intr-o zona unde showbiz-ul este mai dezvoltat, le-a permis faima internationala. Sunt convins ca si Delia noastra ar fi mai mult decat extraordinara. Insa, revenind la subiect, iubita mea isi dorea foarte mult sa o vada pe Delia la nunta. Initial i-am spus ca nu cred ca va fi posibil. Delia este o persoana ocupata si nu cred ca ar participa la astfel de evenimente.
Insa, am incercat sa ma informez daca, totusi este posibil. Tot cautand pe net si intreband in stanga si in dreapta, cineva mi-a sugerat sa caut pe contact-artist.ro. Acolo exista o echipa de impresariat pentru marii artisti. Intrand pe site, am vazut ca se poate contacta chiar si impresarul Deliei. Orecum neincrezator, am sunat si mare mi-a fost mirarea cand mi s-a si raspuns. Am vorbit cu o persoana foarte amabila, am spus cand doresc si, dupa ce s-a verificat disponibilitatea artistei, mi s-a confirmat ca poate fi prezenta. Nu imi venea sa cred. Astfel, prin contact-artist.ro am reusit sa ii fac surpiza sotiei mele de a o avea pe Delia la nunta noastra.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top