Stiri

Protejează-ți acoperișul cu parazapada tip bară, de la roof-shop.ro

Anotimpul rece și-a intrat pe deplin în drepturi și zăpada dă bătăi de cap șoferilor, dar și pietonilor. Aceasta se așterne în strat dens și peste acoperișuri, existând riscul căderii ei bruște și provocând accidente. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, există, desigur, soluții utile, livrate de către specialiști.

De exemplu, protecțiile pentru acoperiș sau parazăpada de tip bară sau tip grilaj  sunt soluții eficiente, care pot fi montate rapid și care sunt accesibile și la preț. Livrarea lor este asigurată de către furnizorul Roof Home Design.

Ce sunt parazăpezile de tip bară și la ce folosesc?  

Toată lumea știe cât de periculoasă poate fi zăpada, în special când alunecă de pe acoperiș. Aceasta poate cauza și incidente nedorite, de aceea este foarte important ca ea să nu alunece brusc. În acest scop, echipa de la roof-shop.ro pune la dispoziția clienților săi soluții ingenioase pentru protecția trecătorilor și nu numai.

Un mijloc foarte eficient de protecție este montarea parazăpezilor de tip bară. Acest sistem este eficient mai ales în cazul în care acoperișurile prezintă înclinații sau pante medii și mari. Așadar, montarea de parazapada tip bara este necesară pentru a împiedica cu succes căderea zăpezii de pe acoperiș.

Parazăpada tip bară este compusă din două sau trei bare de aluminiu, trei suporți de susținere metalici, patru capace bare și doi blocatori de bară. Compatibilă cu mai multe mărci de țiglă ceramică sau beton prezente pe majoritatea acoperișurilor, sistemul de parazăpezi este recomandat de către specialiștii de la roof-shop.ro.

Instalarea și montarea se fac simplu și rapid  

Opritoarele de zăpadă sau parazăpezile se montează ușor datorită componentelor care fac parte din structura lor. Astfel, cele două materiale din care sunt confecționate parazăpezile, respectiv aluminiul și oțelul, sunt ușor de transportat. Pe de altă parte ele sunt și foarte rezistente la menținerea unei cantități mari de zăpadă, fără ca aceasta să alunece brusc de pe acoperiș.

Sistemul de parazăpadă este fixat de acoperiș, de către o echipă specializată, pe 3 sau 4 suporți speciali specifici fiecărui tip de acoperiș în parte. Se recomandă ca distanța între doi suporți să fie de maxim 65 de centimetri.

Montarea se va face la aproximativ 0,7-1,2 metri distanță de streașină, paralel cu aceasta. În acest fel clientul va  fi sigur că zăpada nu va aluneca și mai mult, se va topi treptat, fără a afecta sistemul pluvial. 

Alte sisteme de parazăpezi disponibile la Roof Home Design

În cadrul magazinului online roof-shop.ro se mai găsesc și alte sisteme eficiente de protecție pentru acoperiș, în special contra zăpezii. Menționăm aici parazăpezi pentru acoperișuri cu țiglă metalică sau ceramică/beton, parazăpezi grilaj, opritor zăpadă și tăietor zăpadă. Toate acestea pot fi comercializate la prețuri imbatabile, dar și alese după gustul clientului, dintr-un sortiment variat de culori și mărimi.

Roof Home Design are în stoc oferte pentru orice client, inclusiv livrarea materialelor. Pentru acoperișuri echipa de aici mai recomandă și alte accesorii așa cum ar fi treptele de acces, elemente de aerisire streașină sau benzi ventilare coamă.

Comenzi și asistență tehnică veți găsi pe pagina oficială roof-shop.ro.

Contact: office@roof-shop.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top