Business

Publyo™, primul CRM din România prin care îți organizezi activitatea agenției: de la planificarea campaniei media și până la implementarea ei

Advertorial susținut de Publyo.ro

Pe piața media din România a fost lansată prima platforma care ajută agențiile de marketing digital, media, content, publishing și PR să își eficientize organizarea și implementarea campaniilor de publicare a articolelor în mediul online: Publyo™.

Publyo™, este primul sistem integrat, automatizat și eficient din România prin care strategia de conținut online se poate implementa rapid și cu economii serioase de timp și resurse materiale și umane, acoperind toate etapele emergente: planificare, upload conținut, raportare și monitorizare.

Față de alte platforme prin intermediul cărora poți doar să achiziționezi publicarea de articole pe site-uri sau să comanzi realizarea de conținut, Publyo™, este gândit pe un sistem amplu CRM care eficientizează întreaga muncă a unei agenții de media și content.

Fie că agenția este la început de drum, fie că are deja un portofoliu extins de clienți, Publyo™, oferă beneficii importante și este un instrument extrem de util prin care scutești timp, bani și resurse umane.

Ce înseamnă Publyo™,?

Publyo™, este gândit să aibă 2 module principale: Publyo™, CRM și Publyo™, Content&Publishing.

Publyo™, CRM este deja activ și poate fi accesat prin mai multe variante de abonamente în funcție de nevoile agenției. Sistemul Publyo™, CRM permite nu numai planificarea, uploadul de conținut, raportarea și monitorizarea articolelor într-un mod automatizat, dar prin intermediul lui se și poate comunica în timp real cu clienții, writterii și publisherii pentru a ști în permanență statusul campaniei media fără să mai fie nevoie să fie trimise manual zeci de emailuri.

Modulul Publyo™, Content&Publishing este deja în faza de testare și va fi o funcționalitate care se va comporta ca un Market Place prin intermediul căruia se vor putea comanda redactarea de articole și achiziționarea de advertoriale și articole de SEO pe site-urile celor mai mari publisheri din România fără să fie nevoie de achiziționarea Publyo™ CRM.

Dar ce este de fapt un CRM și de ce a devenit atât de important în procesele de execuție ale oricărei agenții de digital, media, PR sau content?

Un CRM este un instrument complex de Customer Relationship Management în gestionarea relațiilor cu clienții.

Un CRM are ca principală funcție să te ajute să sintetizezi și organizezi date, informații. În departamentul de marketing, acolo unde trebuie să monitorizezi fiecare KPI din campanii, să raportezi clienților rezultate în timp real, să coordonezi o mulțime de acțiuni din fiecare campanie, un astfel de CRM ar fi o mină de aur.

Dacă într-o agenție de marketing digital sau chiar la nivel de companie care are departament propriu de marketing, instrumentele destinate automatizării proceselor și-au dovedit pe deplin eficiența în desfășurarea campaniilor de comunicare în mediul online, în atragerea de noi clienți și în creșterea profitabilității (e-mail marketing, newsletter, social media marketing, sms marketing etc), procesele de automatizare trebuie extinse și în munca efectivă a agențiilor de media planning&publishing.

De ce este Publyo™, CRM soluția eficientă pentru organizare pentru orice agenție de media și content?

Platforma Publyo™, CRM este primul sistem automatizat din România care permite într-un mod sincronizat și total transparent ca toate procesele ce țin de planificare, uploadarea, raportarea și monitorizarea campaniilor de articole online să se desfășoare automat, direct din sistem.

Agențiile de media, digital sau PR care vor integra în activitatea lor curentă aplicația și funcționalitățile platformei Publyo™, CRM vor putea să controleze total ce se întâmplă cu toate campaniile de articole online ale clienților lor.

Prin intermediul Publyo™, CRM:

  • Poți să planifici în avans campanii de publicare a articolelor în online pentru fiecare client în parte, alegând data și site-urile unde vrei ca acestea să fie publicate.
  • Poți să introduci în sistem propriile site-uri cu care ai deal-uri sau poți alege din lista Publyo™,, listă unde vei găsi cei mai importanți publisheri din România și la care vei avea acces pentru a publica articole.
  • Ești interconectat cu alte agenții cu care poți să faci business: de exemplu poți achiziționa publicarea de articole de la aceștia pe site-uri cu care lucrează și la care tu nu aveai acces.
  • Poți să introduci direct în sistem conținutul de publicat iar sistemul le trimite automat către publisheri la data stabilită în prealabil în planificare
  • Publisherul introduce în sistem linkul articolului publicat și atât agenția cât și clientul vor primi automat raport cu linkul.
  • Dacă un client de al tău are nevoie să îi furnizezi și conținut, Publyo™, CRM îți permite să comunici direct din sistem cu echipa ta de writteri pentru a le lansa comanda. În momentul în care articolul este finalizat, clientul poate aproba sau cere modificări din articol tot direct din sistem.
  • Comunicările agenție-client-publisher se realizează exclusiv prin intermediul sistemului Publyo™, și toată munca de planificare, încărcare de conținut și trimitere la publisher pentru publicarea articolelor se realizează cu câteva click-uri direct din platformă.
  • Sistemul emite automat rapoarte cu linkurile articolelor pe măsură ce acestea au fost publicate pe site-urile publicate. Astfel tu vei avea în același loc toate rapoartele despre campaniile executate pentru fiecare client în parte.
  • Publyo™, CRM mai are o funcționalitate unică pe piața media din România: toate articolele publicate sunt monitorizate constant, astfel încât în cazul în care acestea nu mai sunt active, sunt aduse schimbări în conținut sau linkurile de pe cuvintele cheie nu mai funcționează așa cum era prevăzut inițial, sistemul trimite automat sesizări site-urilor unde articolele au fost publicate pentru a remedia situațiile.

 

Acestea sunt câteva dintre beneficiile pe care le poți obține pentru agenția ta și dacă ai sesizat oportunitatea de creștere și de devansare a propriilor tăi concurenți, cu siguranță merită să contactezi echipa Publyo™, pentru a-ți pune la dispoziție toate resursele de care ai nevoie pentru ca munca ta să fie cât mai eficientă posibil.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top