Evenimente

Purim Party @ Club Office Lounge, joi 17 martie

purimparty2011In seara de joi 17 martie 2011 incepand cu ora 22:00 are loc la The Office Lounge, (din strada Grigore Ureche nr. 27, in incinta Hotel Ramada) o petrecere de bal mascat din seria de baluri marca PURIM. Poate stiati, poate nu, pe 25 februarie este PURIM PARTY, un motiv la fel de bun ca oricare altele ca sa dam o petrecere tematica. Costumatia, imaginatia si buna dispozitie sunt obligatorii.
Luati-va picioarele de lemn la spinare, carligele de Cap’n Hook, peticul de ochi, impreuna cu prietenii vostri, Spiderman, Batman, Dracula, orice merge la o petrecerea de bal mascat.

Pe langa multa multa debandada vor mai fi: premii pentru cel mai tare costum de petrecere si multe alte traznai pe care o sa le vedeti la fata locului, cand o sa va faceti o majestuoasa aparitie.

Nota: Daca inca nu era clar, fiind o petrecere gen bal mascat, costumatia e obligatorie. Daca n-ai costum, improvizeaza. Netul e plin de locuri de unde poti inchiria. Si daca tot nu gasesti ceva potrivit, poti sa te costumezi in papagal. Se accepta!

Dress Code: Masquerade
Rezervari si informatii la telefon: 0732 855 182.

[fblikebutton]
purimparty2011

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top