Evenimente

Raiffeisen Bank Palas Iasi Streetball, 13 iulie

Circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2019 revine pentru al patrulea an consecutiv la Iași, pentru Raiffeisen Bank Iași Streetball un eveniment organizat în colaborare cu Sport a la Iași și găzduit pentru a treia oară la rând în incinta ansamblului urbanistic Palas Iași.

Înscrierile vor începe luni 8 iulie, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro. Accesați link-ul de mai jos pentru a vă înscrie.

http://3la3.ro/ro/raiffeisen-bank-palas-iasi-streetball-2

Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet. Baschet 3×3, o disciplină care începând cu ediția Tokyo 2020 face parte din programul Jocurilor Olimpice. Despre asta va fi vorba la evenimentul care va avea loc pe platoul din fața Palatului Culturii din Iași, în zona în care amplasat patinoarul Palas Mall în timpul iernii. Competiția este inclusă în calendarul FIBA 3×3. Astfel orice jucător participant va acumula puncte în clasamentul mondial.

Clasamentul mondial pe națiuni este criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice, punctele acumulate individual de către fiecare jucător contribuind și la poziția României în ierarhia mondială, pe baza căreia, la 1 noiembrie 2019, vom afla primele echipe care vor juca la Tokyo 2020.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care vor anima zona de eveniment de la Severin Shopping Center.

Turneele sunt deschise tuturor participanților, indiferent de vârstă, sex sau naționalitate.

La categoria OPEN M, premierea se va face pana la locul 10, inlcusiv (abordare unica in Romania)
La categoria OPEN F, se vor premia locurile 1, 2 si 3
Pentru copii si juniori, atat la masculin cat si la feminin, vor exista categoriile: BABY BASCHET, U12, U14 si U18
La categoria OLD BOYS (+35) se vor premia locuirle 1, 2 si 3
Concursurile de SLAM DUNK si 2 PUNCTE se vor premia la nivel de locurile 1 si 2

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top