Diverse

Repatriere dureroasa, dar necesara

Au plecat in excursie si nimic nu prevestea nenorocirea. In mod sigur ca si eu, si tu, si el si noi visam sa ajungem in Grecia, tara intelepciunii si a caselor albe sau viu colorate, cu plaje fine, apa turcoaz si florile acelea parfumate si multicolore care imbodobesc casele de parca ar fi motivele de pe costumele noastre populare.

Totul erafrumos si linistit in jur, iar ei se bucurau unul de altul si toti trei de privelistea minunata pe care o puteau admira din restaurant.

Ah, este asa de frumos, sa stai la masa, sa ii ai pe cei dragi aproape si sa vezi valurile marii spargandu-se de tarm!

In acele clipe fericite, moartea parca isi luase talpasita definitiv, iar ei traiau sub impresia clipei.

Si deodata a venit furtuna. Moartea se deghizase in norii josi, hidosi si plumburii si in vantul care spulbera tot cu putere. Plafonul s-a prabusit, iar el nu a  avut timp sa mai reactioneze. Vietile sotiei si fiului sau au fost secerate, iar el s-a trezit la spital.

Ce absurda este viata uneori! Strangi ban pe ban sa te plimbi, sa explorezi lumea si moartea vine dupa tine si te secera pe taram strain…

In mod cert ca pentru astfe de intamplari nefericite exista servicii repatriere  fiindca romanii nostri nu sunt tratati cu atata iubire ca acasa nicaieri in lume.

Barbatul care si-a vazut familia distrusa a declarat pentru presa ca i s-a parut ingrozitor faptul ca totul s-a petrecut sub ochii lui, dar nu a avut puterea sa ii ajute cu nimic, fiind si el la randul lui ranit.

Acum el a fost externat si s-a intors in Romania si ii asteapta pe ai sai sa fie repatriati si sa isi gaseasca odihna in pamantul nostru iubitor.

Repatriere decedati este un serviciu dureros, dar indispensabil, fiindca durerea ar fi fost supraomeneasca sa vina el singur acasa, iar sotia si copilul lor sa fie ingropati in pamant strain.

Va doresc sa nu vi se intample asa, niciodata, dar nefericitul eveniment este de neoprit. Viata noastra este o continua excursie existentiala si nu stim cand noi sau cei dragi vom fi surprinsi de moarte. Poate fi acasa, la serviciu, pe drum, in munti, intr-o apa mare in care am intrat sa ne racorim sau in zari necunoscute, printre oameni necunoscuti.

Oriunde ar fi trebuie sa fim adusi, sa fie adusi acasa! Transport-decedati.ro face totul ca somnul de veci sa se desfasoare acasa, alaturi de frati, bunici, parinti si vecini.

Echipa firmei de servicii funerare prezentate mai sus se ocupa de tot:

-intocmirea cu grija a dosarului de repatriere. Fara documente nu se poate pleca la un drum atat de lung.

-pregatirea trupului neinsufletit pentru intoarcerea acasa. Decedatul este spalat cu atentie, imbalsamat cu grija, imbracat elegant si aranjat in sicrie.

-pregatirea celor doua sicrie: cel de zinc si de lemn masiv, care sa securizeze transportul. Capacul este sigilat si alaturi sta crucea inscriptionata.

-transportul cu masini funerare elegante, curate, dotate cu temperaturi scazute si autorizate legal pentru repatriere.

E greu sa astepti pe cineva drag sa fie adus mort acasa, dar si mai greu este sa stii ca este ingropat intr-un pamant strain si nu are cine sa ii duca o floare si sa ii aprinda o lumanare!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top