Evenimente

Raliul Iașului 2023

Orașul celor 7 coline va găzdui, în perioada 8-10 septembrie, ediția a 39-a a întrecerii automobilistice de tradiție din Iași.

Organizatorii au pregătit multe noutăți pentru concursul de la începutul lunii septembrie. Una dintre acestea este desfășurarea celor 9 probe pe parcursul a 3 zile, de vineri până duminică. SuperSpeciala de la Râpa Galbenă, atât de așteptată de toată lumea, va da startul competiției vineri seara, prilej cu care echipajele participante vor fi prezentate. Ca de obicei, la final de raliu va avea loc festivitatea de premiere, duminică, după prânz, în centrul Iașului.

Pentru că v-am făcut cunoscute câteva dintre ingredientele ediției a 39-a a Raliului Iașului Resonance, vă invităm să rămâneți aproape de site-ul raliuliasului.ro, paginile noastre de Facebook și Instagram, dar, mai ales, să fiți prezenți pe probe pentru a vă bucura pe deplin de spectacolul sportiv și ospitalitatea gazdelor de la XS Motorsport Iași, clubul renumit pentru foarte buna organizare a evenimentelor automobilistice.

Program Raliul Iasului 2023

Harti Trasee Raliul Iasului 2023

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top