Evenimente

Seara Reclamelor Interzise @ Dublin Pub, 16 mai

afisPe 16 mai, în Dublin Pub Iasi va avea loc Seara Reclamelor Interzise, un eveniment ce va reuni o proiecţie de reclame şi un show de stand up comedy susţinut de Costel, ex Deko.
Seara Reclamelor Interzise va începe la ora 21 şi va avea mai multe părţi: 3 calupuri de reclame, un stand up comendy show susţinut de Costel, concursuri cu premii şi o tombolă.
Proiectul, organizat în premieră la Iaşi, are un scop caritabil: banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru amenajarea unei săli de cinema în cadrul centrului Gulliver. În acest centru trăiesc 37 de tineri seropozitivi cărora dorim să le readucem zâmbetul prin acţiunea noastră.
Evenimentul este organizat de AdBusters în colaborare cu Asociaţia Română Anti-Sida (ARAS). Detalii suplimentare pot fi găsite la pagina web creată special pentru acest proiect, www.searareclamelorinterzise.com

[fblikebutton]
afis

Iasi4U este partener media al acestui eveniment si vi-l recomanda cu incredere.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Seara Reclamelor Interzise @ Dublin Pub, marti 16 mai - IA(SI)VEZI.com! Zilnic pentru Tine! | IA(SI)VEZI.com! Zilnic pentru Tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top