Diverse

Repatriere decedati, servicii prompte si de cinci stele

Spune-mi daca nu ti-ai da toata silinta sa organizezi totul la superlativ, stiind ca o persoana draga vine la tine pentru ultima data? Nu-i asa ca ai avea grija ca locuinta sa fie stralucitor de curata, cel mai confortabil loc sa ii fie rezervat celui pe care il vezi pentru ultima data si in cinstea ultimei vizite ai pregati sau comanda cele mai bune feluri de mancare?
Ai scoate din cutii, tacamurile din argint, pe care le folosesti la ceas de sarbatoare, pe masa ai pune o fata de masa alba din matase naturala sau din damasc satinat, iar vazele ar fi pline de flori placut mirositoare. Sa te desparti in parfum de tuberoze si sa iti amintesti de cate ori vor inflori tuberozele, cum ati stat pentru ultima data la masa, sa puneti tara la cale.
Uneori oamenii se despart de comun acord, altadata sunt despartiti violent, fiind smulsi brutal unul de langa celalat.

Dar sa stii ca persoana draga este decedata, mai face un popas, un singur popas acasa, apoi pleaca departe, atat de departe de tine, incat nu stii daca vei avea sansa sa o mai vezi vreodata, cum te-ai purta? Ti se rupe inima stiind ca omul drag a murit departe, printre straini si ii rezervi https://www.repatriere-decedati.ro de cinci stele.

Firma Repatriere-decedati.ro se implica in pregatirea fiecarui caz de parca ar fi cineva din familie. Specialistii care lucreaza aici fac totul din vocatie si cu multa responsabilitate, de aceea, din moment ce i-ati ales, aveti asigurarea ca persoana draga se afla pe maini bune.
Se lucreaza intens la o repatriere, dar satisfactiile sunt maxime, stiind ca asa un decedat este redat familiei ca aceasta sa se linisteasca si sa ii faca tot ce este necesar pentru odihna sufletului sau.

Organizarea repatrierii debuteaza cu procurarea actelor necesare din tara in care a avut loc decesul. Exista o persoana special insarcinata cu asta, care interactioneaza cu institutiile statului strain, comunica foarte bine in limba straina respectiva si la nevoie face traduceri ale actelor romanesti ale defunctului. Nu este deloc usor sa pui toate actele in ordine la dosar si sa parcuri etapele ordonat. Din pacate, o veriga slaba a proceselor complexe ale repatrierii inseamna imposibilitatea plecarii catre Romania, fiindca prevederile legale sunt stricte.
Din dosarul funerar de repatriere nu trebuie sa lipseasca: pasaportul funerar international, act care mentioneaza traseul exact al masinii funerare, certificatul de deces si adeverinta de imbalsamare.

Intre timp, trupul defunctului este pregatit meticulos. Fiecare parte a corpului sau este spalata cu atentie si cu detergentii potriviti, parul este tuns si pieptanat, unghiile taiate, fata cosmetizata usor si cu produse speciale pentru decedati, mai ales daca familia solicita acest lucru.
Cum sa nu ceri sa i se aplice un machiaj de calitate unei femei cochete, care nu se ducea nici la magazinul din colt nemachiata? Daca ea se ingrijea, sa arate perfect, poti sa ceri sa fie aranjata si la sfarsit de cale pe acest pamant, mai ales ca stii cat de mult tinea ea la aspectul fizic.
Dupa ce din punct de vedere fizic, decedatul este pregatit de repatriere, se mai face injectia de conservare, garantata 7-10 zile si decedatul este imbracat cu haine elegante si pe masura sa si asezat atent in sicrie.

Pretul celor doua sicrie de lux: primul din zinc 100% si al doilea din lemn natural este inclus in costul repatrierii, la fel ca echipamentele complete ale sicrielor, adica lenjeriile, perna, capacul si crucea inscriptionata.
Se intelege ca manipularea a doua sicrie cu defunctul asezat in ele si cu capacul sigilat nu este deloc usoara si se impune sa fie facuta de mai multi oameni.
Ce urmeaza? Drumul lung catre casa, zile si nopti de condus pe autostrazile lumii, popasuri scurte pentru alimentarea cu carburant, in rest respectarea a tot ce scrie in pasaportul funerar.
Din cand in cand, soferul de rezerva discuta cu familia si o informeaza despre modul in care decurge calatoria.
In pretul repatrierii intra si combustibilul consumat si salariile celor doi soferi, plus intretinerea masinii funerare aflata mereu in starea tehnica exceptionala.
Evident ca pentru pregatirea decedatului sunt necesare sali speciale, echipamente speciale si oameni priceputi si curajosi, fiindca nu oricine poate pregati un trup neinsufletit pentru repatriere.

Ii datorezi celui plecat sa lucreze departe de tara programarea unei repatrieri de cinci stele la una dintre firmele campioane la repatrieri.
Este singura ocazie de a va intalni si de a va spune ceea ce a ramas nerostit. El nu mai aude si nu iti poate raspunde, dar sufletul tau are nevoie sa il stie din nou acasa.
Mormintele ne demonstreaza ca s-a investit in noi enorm de multa iubire si trebuie sa ii respectam pe cei care au contribuit la formarea noastra!
Sa nu lasam nicio datorie morala neindeplinita ca sa avem contiinta linistita si sa putem sa facem fata pierderii celui drag, care este cea mai dureroasa experienta a vietii!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top