Evenimente

Restaurantul potrivit pentru nuntă ta 

Restaurant nunta bucuresti

Se apropie momentul mult așteptat și vrei că nuntă ta să fie perfectă. Atunci restaurantul trebuie să se ridice și el la înălțmea așteptărilor tale.
Așadar, alege pentru nuntă ta un restaurant din București la nivelul pe care îl meriți.. Ideal ar fi să alegi o locație elegantă din sudul Bucureștiului. Aici vei avea la dispoziție 4 saloane spațioase, echipate cu sisteme de climatizare moderne, o parcare de 600 metri pătrați, o gama variată de meniuri, pretabile oricăror gusturi și bugete și o echipa de profesionișți, toate pentru a ne asigura că evenimentul dumneavoastră va fi unul memorabil.

Cum să îmi organizez nuntă repede și bine?

Nu degeaba se spune că ziua nunții este cea mai frumoasă zi din viața ta, deci totul va trebui să fie perfect și să corespundă exact cu ceea ce ți-ai dorit din totdeauna pentru acest eveniment unic.
Dacă ați stabilit deja datele, urmează unul dintre cele mai importante detalii, locația. Iar pentru a avea o nuntă de vis trebuie să ai și un restaurant de vis. După ce ai ales o locație de calitate pe măsura evenimentului pe are ți-l doreșți, poți începe să te gândeșți la formația muzicală, florăria și cofetăria cu care vrei să colaborezi. Lista de invitați și invitațiile propriu-zise sunt și ele esențiale și trebuie luate în calcul încă de la început pentru a putea stabili mai apoi și restul detaliilor, iar invitațiile trebuie trimise cât mai devreme pentru a răspândi vestea.
Apoi urmează restul detalilor, pe care le vei alege exact după gustul tău, începând de la modelul șervețelelor și până la meniu, culorile decorului și aranjamentele florale.
Să nu uităm nici de faptul că poți alege o temă anume pentru nuntă ta, iar pentru a adăuga un plus de distracție și veselie evenimentului tău poți apela la serviciile unei cabine foto și poți aduce un candybar. 

Tăierea tortului reprezintă punctul culminant al nunții și totodată desertul, deci și aici trebuie să ai mare grijă ce arome alegi. Designul tortului este și el important, însă vouă trebuie să vă placă deoarece invitații se vor bucura oricum de surpriza dulce.

Ce nu trebuie să lipsească din meniul de nuntă? 

Meniul este una dintre cele mai importante părți ale nunții și trebuie discutat încă din timp cu cei de la restaurant pentru a stabili exact toate detaliile.

Meniul trebuie să fie pe gustul tuturor, de astfel trebuie să includă mai multe feluri de mâncare. Acesta începe cu partea de gustări, urmată de pește și de sarmale.

Nu trebuie exclus nici grillul din meniu, iar la final vine întotdeauna mult așteptatul desert, mai exact tortul.

În ceea ce privește băuturile, pe lângă vinul clasic, trebuie să te gândești să adaugi în meniu și câteva tipuri de cokteiluri, pentru a putea mulțumi pe toată lumea.

Nunta reprezintă un moment unic, de care îți vei aduce aminte toată viața, deci pregăteștete din timp pentru a putea a putea avea exact evenimentul pe care ți l-ai dorit din totdeauna.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top