Stiri

Cardul Revolut Metal, un nou nivel pentru clienti ce include si servicii legate de criptomonede

Revolut a anuntat cu ceva timp in urma ca pregateste un card metalic premium. Acesta este singurul card metalic contactless din lume.

Revolut Metal vine cu un pret de 54.99 Lei pe luna si pe langa cardul metalic fizic ofera si pana la 1% cashback pentru fiecare tranzactie efectuata, presa internationala de specialitate spune ca ar fi vorba de 0.1% pentru tranzactiile din Europa si 1% pentru tranzactiile din afara Europei.

Revolut Metal mai ofera si schimb valutar nelimitat, transferuri internationale gratuite si suport gratuit 24/7, asigurare medicala de calatorie care ocupa cheltuielile de sanatate precum si intarzierile de zbor.

Pentru moment sunt doar 10.000 de carduri Revolut Metal disponibile si le pot avea doar utilizatorii ce aveau deja serviciul Premium.

Dincolo de aspectul senzational, Revolut Metal include si servicii legate de criptomonede, ceea ce il face unic pentru un anumit segment de clienti.

Asigurare medicală în străinătate

Te-am asigurat pentru ceea ce contează pentru tine:

 • Asigurare medicală și dentară când călătorești.
 • Acces la o vastă rețea de centre medicale din întreaga lume.
 • Rambursarea rapidă plătită în contul dvs. Revolut

Asigurare pentru bagaje & zboruri întârziate

 • Zborul tău a întârziat mai mult de 4 ore? Nici o problemă. Primește până la £80 pe oră, în limita a maxim £320 pentru a-ți asigura comfortul la aeroport.
 • Dacă bagajele tale au întârziat mai mult de 4 ore, solicită până la £320 pentru a compensa înlocuirea hainelor, a medicamentelor și a produselor de igienă.
 • Fără franșiză!
 • Insurance mediation services provided by Revolut Travel Limited, a member of the Revolut group.

Carduri livrate gratuit și expres, oriunde in lume

 • Vom livra un card Premium în 180 de țări din întreaga lume în 1-3 zile lucrătoare: Argentina, Aruba, sau oriunde.
 • În plus, membrii Premium primesc un card de rezervă care poate fi activat în doar câteva secunde.

Pentru cei care nu stiu Revolut este o aplicatie de smartphone, unde iti poti crea gratis un cont in Euro sau orice alta moneda doresti, caruia ii poti atasa un card, doar daca doresti si este extrem de util pentru platile in valuta si asta pentru ca ofera cel ami bun schimb valutar, mai bun decat schimbul bancar pentru ca transferurile se fac la un curs de schimb interbancar.

Mai pe scurt acest card este util cand doresti sa platesti in Euro, de exemplu. Multi specialisti spun ca acesta este viitorul bancilor, nu au sedii fizice, totul e online si ca asta va fii viitorul in materie de carduri, bani si plati. Dupa ce va faceti cardul, trebuie sa alimentati initial cu 50 Lei, suma din care se scad cei 27 Lei ce reprezinta taxa de emitere si de transport al cardului fizic, in cazul in care doriti unul.

Trebuie sa stiti ca acel cont IBAN nu este al vostru, ci este la comun pentru toti utilizatorii revolut. Daca vreti sa transferati bani in cont prin ordin de plata, se folosesteacel IBAN, dar se foloseste si codul UNIC de referinta. Asta este acum, in viitorul apropiat vor aparea si conturile IBAN unice.

Daca doriti un astfel de card puteti aplica aici, unde gasiti un link recomandat de noi. Nu va imaginati ca noi castigam comisioane sau alte lucruri folosind link-ul nostru, dar ne place statistica si am vrea si noi sa stim cati dintre voi aveti incredere in ceea ce publicam sau recomandam.

Cum incarci cardul Revolut?
Sunt doua variante pentru incarcarea contului Revolut:

transfer bancar, exact cum faceti o plata din internet banking spre un cont. Nu recomandam aceasta varianta pentru ca aveti comision de plata de la banci si dureaza pana se efectueaza plata.
plata online. Din aplicatia Revolut aveti optiunea sa faceti top-up, exact o plata online, suma fiind disponibila imediat in contul Revolut.

Ar mai fi, binenteles si varianta ca cineva sa va transfere din contul propriu Revolut. Este extrem de simplu sa faceti transfer catre un alt utilizator de Revolut, practic doar din numarul de telefon faceti asta.

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

 1. Pingback: Curs Valutar BNR | Iasi 4u

 2. Pingback: ING Bank #down - EPoX

 3. Pingback: Primiți 50 de Lei bonus la prima plată cu cardul Revolut! – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top