Stiri

Rochii de vara pentru toate bugetele

Vara, rochiile sunt cele mai populare piese vestimentare în rândul doamnelor și domnișoarelor, având în vedere faptul că sunt cele mai potrivite pentru zilele călduroase. Deşi, este destul de dificil să alegi  un model de rochite de vara online care să ţi se potrivească ca atare mai ales că multe doamne sunt preocupate de felul în care arată. Însă nu pentru toate este la fel de ușor să scape de kilogramele în plus. Tocmai de aceea avantajul rochiilor de vară este că există o gamă largă de rochii cu croiuri diferite, special concepute pentru fiecare siluetă.

Şi mai ales, dacă sunt alese corect, pot modela frumos silueta, mascând discret kilogramele în plus. Pe site-ul Laris Fashion aveţi oportunitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse. De exemplu, rochiile cloș și cele petrecute sunt potrivite pentru persoanele, care au o siluetă mai robusta. Imprimeuri mici în nuanțe deschise pe fundal închis la culoare sunt ideală pentru cele mai plinuţe.

Rochii pentru femeile mignone

Femeile mignone au mari bătăi de cap atunci când vine vorba despre îmbrăcăminte, iar cea mai mare problemă este alegerea corectă a lungimii. General vorbind, doamnele și domnișoarele mici de înălțime sunt avantajate de rochii lungi sau scurte și mai puțin de cele midi. Pentru că rochiile de lungime medie realizează o iluzie optică care taie din lungimea picioarelor, astfel încât le face să pară mai scunde decât sunt de fapt. Însă, cele care se termină la o palmă deasupra genunchilor sunt perfecte pentru mignone, însă dacă se dorește o ținută mult mai elegantă, atunci o rochie maxi de seară este mult mai potrivită.

Avantajate sunt femeile care se bucură de gene bune și au o siluetă perfectă, întrucât pot opta pentru orice tip de rochie. Bine înţeles că şi aici totul este discutabil întrucât vorbim despre proporţii diferite. Tocmai de aceea cel mai bine este să se probeze diverse tipuri de rochii pentru a găsi croiurile ideale pentru fiecare persoană în parte.

De exemplu unei persoane cu siluetă de tipul I, dar care are mâinile ceva mai groase, îi va fi dificil să aleagă rochia potrivită, însă cu ajutorul magazinului Laris Fashion, totul este mai simplu şi mai eficient, întrucât personalul nostru este întotdeauna pregătit să vă ofere soluţiile potrivite în orice situaţie.

Pentru detalii suplimentare, accesaţi site-ul official larisfashion.ro şi intră în lumea femeilor alături de noi. În cazul în care doriţi informaţii suplimentare, ne puteţi contacta la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru sau la adresa de e-mail.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top