Evenimente

ROCK’N’IASI 2011

rock in iasi 2011Să ne amintim de Rock’n Iaşi Winter Edition 2010! Între 1-5 decembrie, Casa de Cultură a Studenţilor Iasi a organizat, cel mai important eveniment indoor de acest gen din România. Rock’n Iaşi Winter Edition 2010 s-a evidenţiat de alte ediţii prin faptul că a fost extinsă sfera de abordare a genurilor muzicale ( ska, punk, indie, alternative, electro-funck, metal ), păstrându-şi însă rădăcinile rock, prin aducerea în faţa publicului a tinerelor trupe ieşene de rock, formate în cea mai mare parte din liceeni, dornici de afirmare, dar şi prin locaţia festivalului: foaierul Casei de Cultură a Studenţilor. Nume sonore ca Maras, Insane, Conquering Lion, Alteronosfera, Todo, Infected Rain, Coma, Les Elephantes Bizzares sau White Walls au fost prezente la această ediţie a festivalului Rock’n Iaşi.

Anul acesta ne întâlnim în centrul Iaşului, la cel mai mare festival de rock din zona Moldovei! Napalm Death, Altar, Luna Amară, Bucovina, Mat şi încă alte 10 trupe invitate la Rock’n Iaşi cântă între 15 şi 17 septembrie, în Foaierul Casei de Cultură a Studentilor din Iaşi! Trei seri, trei teme diferite: metal, core şi alternativ! Joi, 15 septembrie, ne întâlnim cu Napalm Death şi Bucovina, vineri, 16, sărbătorim 20 de ani cu Altar şi sărim cu cei de la Mat, iar sâmbătă strigăm alături de Luna Amară. Abonamentele pentru toată perioada festivalului sunt 40 de lei şi pot fi achiziţionate numai de pe site-ul www.myticket.ro şi din reţeaua de magazine Diverta. Preţul biletelor în prima zi a festivalului este de 40 de lei, iar în următoarele două zile câte 15 lei şi se vor găsi numai la locaţie, doar în seara de concert.

Nu uita! Tu ne spui cine mai cântă la festival! Intră pe www.rockniasi.ro şi votează trupa preferată până pe 10 septembrie! Îi poţi ajuta să câştige un premiu în valoare de 1000 de lei!

Anul acesta la Rock’n Iaşi nu câştigă doar trupele înscrise la concurs. Poţi câştiga şi tu, cel care ai venit la festival! În fiecare seară 3 norocoşi vor primi câte un bax de bere! Şi doar dacă ţi-ai luat abonament, în seara de 15 septembrie, oferim prin tragere la sorţi un premiu în valoare de 500 de lei cash!

rni_a6

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top