Stiri

Unde-i “Iasi Fashion Week”? Raspuns: La Cluj

rfw2008 Iasul nu a mai vazut festival de Fashion Week de 2 ani de zile, din cauza lipsei banilor. Dar cum noi nu avem bani la Iasi, Clujul are si anunta prima editie a “Cluj Napoca Fashion Week”, eveniment ce va avea loc in perioada 14-17 aprilie Colors Events&Ballroom Cluj. Interesant este ca in comparatie cu evenimentul de acest gen inceput la Iasi, Clujenii aduc si designeri din strainatate si anume din Austria, Ungaria, Polonia, iar dintre designerii romani si-au anuntat prezenta: Claudia Castrase, Livia Mihu, Manuela Zamfir, LuLuAh, Mihaela Ciurlugea etc.
La Iasi, ultima editie de Fashion Week s-a dovedit a fi o manevra in competitia politica pentru alegerea primarului orasului. In aceste momente Irina Schrotter a abandonat ideea de “Iasi Fashion Week” datorita crizei financiare. Clujul ne mai “fura” inca un eveniment nascut si crescut la Iasi.
Va mai aduceti aminte din 2008? 40 de tone de echipament, 100 de tehnicieni, 30 de metri de catwalk, prezentarea a 32 de colectii, 30 de designeri, 6 debutanti.
Au prezentat coloectii designeri si case de moda precum: Razvan Ciobanu, Marie Claire, Claudia Castrase, George Hojbota, Andreea Musat, Lucian Pop, Kinga Varga, UMA Moda, Jolidon, Cristina Nichita, Alina Botea, Irina Marinescu, Irina Schrotter si multi altii.
Iasule … trezeste-te !

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top