Evenimente

Romanian Fashion Week, editia a XIII-a toamna 2010

Romanian Fashion Week, cel mai longeviv şi celebru eveniment de modă din Romania, lansează o nouă provocare: Showrooms@RFW.

După o perioadă în care Romanian Fashion Week a funcţionat doar cu o singură ediţie pe an, în această toamnă se anunţă desfaşurarea celei de a XIII-a ediţii, cu totul specială, dedicată în exclusivitate profesioniştilor şi clienţilor direcţi din moda românească.

Dacă până acum RFW a fost gândit ca un amestec de spectacol şi fashion week, cu intenţia declarată de a multumi atât invitaţii cât şi pe cei 3000 de spectatori pe seară ai evenimentului, acum a sosit momentul să se treacă într-o altă fază. De aceea, organizatorii RFW vin cu noi propuneri, orientate pe direcţia intereselor profesionale ale designerilor, alegând pentru ediţia de toamnă o locaţie atipică, în care se vor organiza showroom-uri pentru prezentarea colecţiilor de primăvară/vară ale brand-urilor româneşti.

Vă aşteptăm să fiţi alături de noi în această nouă etapă, pentru a putea pune bazele unui sistem cu adevărat profesionist, atât de dorit în moda din România.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top