Evenimente

Romeo Fantastik @ Tiki Beach, Sambata 2 septembrie

Dulce, acrișor, mult roz, #electromanele (cu băieții de la Maneliada) șiiii ceva fermecător. Dar #tikinights a adăugat încă un element – elementul Fantastik.

Așa a apărut noaptea nopților, finețea finețurilor, distracția distracțiilor – 2 septembrie cu #Electromanele și unicul Romeo Fantastik.

Pentru iubitorii de rafinament și eleganță presărată subtil c-o doză fantastică de caterincă și bairam am creat noaptea de sâmbătă care aduce de toate, pentru toată lumea. Indiferent că ești amator de muzică simfonică, consumator de trap, rocker sau dătător de dedicații pe manele – este câte un loc și câte un moment pentru fiecare pe 2 septembrie la #tikinights. (#unițivomînvinge)

Începem seara de la 22.00, alături de crew-ul #tikinights (Dj Ralmm, Dj Criswell și MC Ay) care o ard rafinat și bombă pentru antepenultima oară vara asta. Întindem covorul roz și-i primim cu mare fast pe talentații DJ care au creat conceptul de #Electromanele în România. Ce-i sigur e că nimeni nu stă jos și că mâinile tuturor trebuie să conțină cel puțin un pahar de Moet sau o coapsă fierbinte de damă fină.

Climaxul nopții îl aduce pe scenă pe regele sexului din România (pe testate, fetelor). Romeo Fantastik ne ține pe ringul de dans, înflăcărați și desfrânați, așa cum place la toată lumea.

Nu știm cum se va termina seara fiecăruia din voi, dar sigur plecați satisfăcuți psihico-muzical din locație, iar, cu puțină carisma și balanță pe card, ajungeți la satisfacție completă până e de mers la nani.

Rafinații României, #pwpjos la voi. Vreau să vă văd la cămășuță și fustițe sâmbătă.
________
Gates open at 22.00
Acces | 30 lei (biletele se achiziționează de la intrarea în locație)
Rezervări la mese | 0743 663 902
Acces zone VIP & bar central 18+
Tiki Village Nights concerte 2023
Momentul de #electromanele începe cam pe la miezul nopții, apoi intră Fantasticul pe scenă, iar afterparty-ul ține până dimineață.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top