Baruri / Cafenele

Royal Sweets – Cofetărie cu dulciuri naturale produse în frumoasa Bucovină

Royal Sweets este o cofetărie cu dulciuri artizanale pe care am descoperit-o de foarte puțin timp. Este localizată în Suceava cu planuri ca până la sfârșitul anului să ajunga și în Iași, să ne încânte cu dulciurile lor minunate și acel gust de „prăjituri de casă”.

Câteva lucruri pe care le-am remarcat și care mi-au plăcut la ei:

✔️ Gustul dulciurilor – am încercat eclere, două tipuri de tort (Reese’s și cel cu afine), tarta cu mure și Choux au Craquelin. Nu sunt niște produse noi pentru mine, însă gustul pe care l-am descoperit in preparatele celor de la Royal Sweets este unul nou și unic.

Puțin mai târziu aveam să aflu care este secretul lor și cum au reușit să ajungă la aceaste produse perfecte din care pur și simplu nu te poți opri din mâncat.

✔️ Ingrediente naturale și sănătoase – da, acesta este secretul. Ingredientele naturale, tehnicile de preparare și multă, multă dedicare și pasiune. Dintr-o scurtă discuție cu cofetarul, Adrian, am putut afla că:

  • Toate cremele sunt pregătit de ei, in laborator, dupa rețete lucrate și perfecționate intens in ultimii ani. Chiar dacă este o practică foarte costisitoare, utilizarea de creme “la găleată” sau diferite produse de sinteza pentru cei de la Royal Sweets nu a fost niciodată o opțiune și nici nu va fi.
  • Ingrediente de calitate – începând de la ciocolata utilizată până la unt sau fructe, sunt atent selecționate și importate de la producători de top din Europa. De asemenea, mi-a plăcut foarte mult că fructele autohtone sunt procurate de la producători locali, suținând astfel economia locală dar și bucurându-se și de o calitate ridicată.

Mi-a plăcut foarte mult pasiunea cu care cofetarul vorbea despre produsele lor și faptul ca înainte de toate, cea mai mare bucurie era adusă de clienții care le-au calcat pragul și care au revenit mulțumiți de produsele lor. Puteam citi în ochii și în glasul său dedicarea și cât de mult suflet pune in aceste produse.

tort-frute-padure

Tort cu afine și cremă de lămâie

 

Eclere cu Vanilie și Coacăze

Eclere cu Vanilie și Coacăze

 

Eclere cu lavandă și soc

✔️ Locația – este una absolut superbă. Localizată într-o zona liniștită, cu locuri de parcare la discreție și amenajată cu foarte mult bun gust, iți da o stare de bine și liniște sufletească și este perfectă pentru o locație de acest gen.

✔️ Personalul cofetăriei – inițial, am interacționat doamna din spatele vitrinei, pe care mai tarziu am aflat ca o cheama dna. Mihaela. Nu știu dacă este ceva specific sucevenilor, însă doamna Mihaela era atât de prietenoasă și plină de energie incât am plecat de acolo cu un zambet pe față si o stare de bine de abia aștept sa ajung din nou la ei.

✔️ Cafeaua – am luat una acolo și apoi una pentru drum. Am baut un espresso extraordinar la un preț de foarte bun simț. Aromat, tare și atât de bună și savuros, încât nu ai nevoie să pui zahăr sau lapte. Boabele proaspete, de origine (Ethiopia dacă nu mă înșel) si prăjite perfect sunt exact ce trebuie.

Concluzii:

Așteptăm cu nerabdare Royal Sweets la Iași pe același format, cu aceleași produse delicioase și acelasi mindset sănătos cu privire la standardele de calitate. Voi merge acolo de fiecare dată când am drum prin Suceava, iar când aflu noutați despre deschierea unei locații in Iași, revin cu update și vă anunț.

👍 Facebook: https://www.facebook.com/royalsweetsro/

🌎 Site: https://royal-sweets.ro/

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top