Stiri

Rucsacul sau geanta – elemente importante pentru o ținută complexă

Genți damă? Da! Le vezi la tot pasul, la fel cum, în mediul online, vezi și foarte multe alte elemente vestimantare, precum rucsacurile. Atât geanta damă, cât și rucsacul sunt prioritare, mai ales când se pune problema unei ținute feminine complexe.

Însă, de foarte multe ori, ne întrebăm cu ce se poate asorta o geantă și cu ce se poate asorta, mai exact, un rucsac? Merge acesta la ținutele elegante? Cel mai prielnic ar fi să le luăm pe fiecare în parte, pentru a-ți face o idee cât mai complexă despre partea de genți damă, respectiv rucsac damă.

Sau, mai bine zis, ce-ar fi să luăm în calcul câteva aspecte și să le exemplificăm pe fiecare în parte. De ce ținem cont, așadar, atunci când achiziționăm o geantă damă sau un rucsac?

Culoarea – culoarea este un aspect foarte important atât în cazul genților damă, cât și în cazul rucsacurilor. În timp ce unele femei preferă culorile vii și țipătoare, altele preferă culorile mai neutre sau chiar negrul. În cazul în care nu știi cu exactitate pentru ce să optezi, o gentă damă neagră sau un rucsac negru vor fi mereu alegerea potrivită. Cu negru nu dai niciodată greș.

Mărimea – gențile damă, respectiv rucsacurile se pot achiziționa sub diferite mărimi. Tocmai de aceea, trebuie să știi ce-ți dorești și pentru ce dorești să achiziționezi acea geantă sau rucsac. Pentru ce ai nevoie de ele? Pentru plimbările prin parc, cu siguranță, cel mai potrivit este un rucsac de mirimi mici. Contrar acestei situații, pentru o utilizare zilnică când mergi la serviciu sau facultate, cea mai relevantă varintă este geanta damă mărimi mari, spațioasă, unde să poți pune tot ceea ce ai nevoie.

Detaliile – știai că se spune că detaliile fac mereu diferența? Ei bine, și în acest caz fac diferența. Însă, din punctul meu de vedere, sunt de apreciat detaliile referitoare la croială sau la alte aspecte de acest gen și prea puțin detaliile cu privire la elementele sclipicioase adăugate genții sau rucsacului.

Alege o gentă damă sau un rucsac care să nu iasă în evidență neapărat prin culoare și alte elemente de acest gen. Spun asta pentru că, cel mai adesea, este mult mai apreciată o geantă croită într-un anumit fel, cu un anumit detaliu inserat, precum fermoarul, decât o geantă care iese în evidență prin extravaganță.

Fii atentă la toate aceste detalii și analizează situația! Pentru ce ai nevoie de geanta respectivă, dar de rucsacul acela? În funcție de răspunsul la această întrebare, vei știi ce să alegi!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top