Stiri

S-a deschis Madison Bistro & Lounge la Palas Mall

S-a deschis Madison Bistro & Lounge la Palas Mall
Madison Bistro & Lounge – simplu și în amânunt, atunci când totul se contopește într-o declarație de rafinament și confort, în toate formele sale.
Petrecerea timpului liber reprezintă un stil de viață pentru fiecare dintre noi, este o formă de exprimare și, în același timp, un mod de evadare prin care dorim să ajungem într-un loc desenat, parcă de o mână dibace, întocmai să ne surescite toate simțurile: vizuale, tactile, auditive, ale gustului și mirosului.

Aflat în inima orașului și cu o priveliște impresionantă spre Palatul Culturii și grădina interioară din Palas Mall, Madison Bistro & Lounge reprezintă locul ideal pentru fiecare moment al zilei incepand cu data de 17 septembrie 2014.

S-a deschis Madison Bistro & Lounge la Palas Mall

Accentul este pus pe detaliile care și-au găsit perfect locul fiecare în parte. Tavanul industrial lucrat manual și mobilierul stilul chesterfield, pentru un plus de rafinament, definesc un ambient cu totul sofisticat. Lemnul masiv, culorile calde si materialele catifelate au fost îmbinate pentru a crea o atmosfera caldă și primitoare, un spațiu generos pentru ieșirile alături de prieteni. Bună dimineața capătă sens lângă un mic dejun copios.

Madison Bistro & Lounge lansează în Palas Mall o nouă aromă pentru diminețile pline de savoare; romantismul şi pasiunea din fiecare ceaşcă de cafea pur italienească, sunt ingredientele pe care Hausbrandt mizează. Gourmet Columbus este un amestec nou de boabe 100% Arabica, cu o aromă plăcută și delicată de citrice. Acest amestec unic de cafea prezintă arome de cacao amară combinată cu o notă de rădăcină de lemn dulce. Secretul gustului rafinat, corpolent și bine echilibrat constă în selectarea cu atenție a celor mai bune boabe de cafea Arabica columbiană.

Pentru a te răsfață la prânz cu o supă de porumb delicioasă sau să închei ziua cu un preparat făcut perfect pe grill, trebuie să ne vizitezi cel puțin o dată și acesta va fi doar începutul.

Meniul este unul minimalist cu feluri de mâncare atent selecționate, reinterpretate într-un mod cu totul maiestos. Pâinea făcută în casă, calitatea superioară a tuturor ingredientelor folosite și grija cu care preparatele sunt pregătite fac ca fiecare înghițitură să reprezinte un adevărat festin culinar. Sortimentele de vin, sunt menite să completeze întocmai tabloul gusturilor.

S-a deschis Madison Bistro & Lounge la Palas Mall

O gamă variată de cocktail-uri, cu și fără alcool, sunt decorate cu multă creativitate pentru a satisface și cele mai pretențioase cereri.

Madison Bistro & Lounge este un concept destinat bunei dispoziții, o locație menită să lanseze un nou trend al timpului liber.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top