Stiri

Mana, un nou restaurant cu specific american propune delicii culinare în foodcourt-ul Palas

Foodcourt-ul Palas a adăugat în portofoliul său încă o locație destinată pofticioșilor și celor care vor să se delecteze cu „american food”. Aici, Mana a inaugurat de curând a doua sa locație din România și propune meniuri preparate cu ingrediente proaspete, furnizate de producători locali. Sâmbătă, 19 iunie 2021, deliciilor li se adaugă și alte surprize. Vino în foodcourt să le descoperi!

Ingrediente primite în fiecare dimineață de la producători locali, sosuri fresh preparate pe loc și ulei de arahide pentru prăjit sunt conceptele de preparare a bunătăților pe care Mana le propune ieșenilor. Noua locație a fost inaugurată de curând, însă pentru a te bucura pe deplin de experiența deliciilor cu specific american, sâmbătă, 19 iunieva avea loc marea deschidere, unde toți cei care își comandă unul dintre meniurile Mana primesc un voucher, pe care îl pot folosi în perioada 21 – 27 iunie 2021.

ManaChiken BurgerManaGrill Burger sau maxiChicken Buger sunt câteva dintre variantele de burgeri pe care le descoperi la Mana, iar dacă ești mai pofticios, poți să îți iei un meniu care să cuprindă și cartofi prăjiți în ulei de arahide și băutură răcoritoare. Paleta gastronomică a noii locații cuprinde și nuggets din pui proaspătmanaStripsbuffalo wingschickenWrap și multe alte specialități. Dacă vrei să te bucuri de ceva mai soft, poți să încerci o salată sau un sandwich CaesareggWrap sau veggieWrap. Și cei mici au parte de surprize culinare, iar la fiecare meniu pentru copii aceștia primesc câte o jucărie.

Mana te așteaptă și cu o varietate de sosuri fresh preparate în fiecare dimineață. Poți alege să fie cu gust de usturoigorgonzolasweet chilli sau Caesar.

Descoperă aromele Mana din Palas Iași!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top