Stiri

S-a deschis oficial la Iasi un nou Parcul Logistic – Solo

S-a deschis oficial la Iasi un nou Parcul Logistic - SoloConstrucţia parcului logistic în comuna Leţcani – Judeţul Iaşi a început în februarie 2013 și s-a încheiat de curând, urmărindu-se crearea primului parc logistic din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, în vederea atragerii de investiţii şi stimularea creării de noi locuri de muncă.
Prin obiectivele propuse, proiectul Parc logistic comuna Leţcani – Judeţul Iaşi urmăreşte realizarea unei structuri de sprijinire a afacerilor, care să stimuleze la nivel local dezvoltarea economică durabilă, contribuind astfel la îndeplinirea obiectivului general al Programului Operaţional Regional: dezvoltarea echilibrată a regiunilor României.

S-a deschis oficial la Iasi un nou Parcul Logistic - Solo

Parcul Logistic comuna Lețcani este o soluție modernă pentru companiile românești sau multinaționale care au nevoie de:

– spații logistice de depozitare și servicii;
– spații de producție;
– depozite;
– birouri;
– cantină restaurant;
– parcări și alte facilități.

S-a deschis oficial la Iasi un nou Parcul Logistic - Solo

La deschiderea sa oficială, parcul este deja ocupat în proporție de 85%.

S-a deschis oficial la Iasi un nou Parcul Logistic - Solo

Proiectul Parc logistic comuna Leţcani – Judeţul Iaşi este un proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. Iniţiatorul şi realizatorul proiectului este S.C. SOLO S.R.L.

S-a deschis oficial la Iasi un nou Parcul Logistic - Solo

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est este Organismul Intermediar desemnat de către Autoritatea de Management pentru implementarea Programului Operaţional Regional în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 28.778.444,07 lei, din care 13.627.514,56 lei reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European pentru Dezvoltare Regională şi din bugetul naţional.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top