Fashion

SEROUSSI – More Space For Elegance

SEROUSSI – More Space For EleganceMarca “SEROUSSI” a optat mereu pentru calitate şi creativitate, îmbinând conceptele clasice cu cele moderne, a confortului şi rafinamentului într-o subtilă combinaţie. Stofele utilizate sunt 100% din lână de cea mai bună calitate, precum şi în diferite combinaţii cu mătase sau mohair, rezultând un costum confortabil şi accesibil, în care puteţi călători până la destinaţii diferite unde să participaţi direct la şedinţe, arătând ca şi când atunci aţi fi păşit afară din casă. Costume clasice dar moderne, combinaţii de smart casual, şi / sau costume de ceremonie – toate fac parte din colecţia mărcii “SEROUSSI”.

Produsele Seroussi sunt confecționate în trei grupe de mărimi: Lung, Regular și Scurt, astfel venind în întâmpinarea greutății clienților de a cumpăra un costum care să le vină perfect și în care să se simtă mai mult decat bine.

“Cel mai important pentru orice bărbat este să se simtă bine în ceea ce poartă: fie că se îmbracă pentru o ședință importantă de afaceri, fie că trebuie să călătorească, fie că este un invitat, sau personajul principal la nuntă. În funcție de eveniment, marca Seroussi vine cu o ofertă bogată în ajutorul celor care au nevoie de un obiect de îmbrăcăminte. Un costum bun scoate întotdeuna în evidență personalitatea celui care îl poartă.“

SEROUSSI – More Space For Elegance SEROUSSI – More Space For Elegance

“Pentru sezonul primăvară-vară 2014 Seroussi pregătește o paletă largă atât cromatic cât și din punct de vedere al modelelor: COMFORT FIT sau SLIM FIT. După cum i-am obișnuit pe clienții noștri, vom avea o gamă de costume business, din țesături valoroase de lână, dar și o gamă largă de produse casual: sacouri + pantaloni colorați, din țesături bumbac sau in 100% ori în amestec cu mătase. Nu sunt de neglijat costumele Seroussi de gală: smochinguri clasice sau moderne, în culori variate de la crem sau gri la bleu-marin și negru, sau chiar fracuri, destinate viitorilor miri sau invitaților la evenimente speciale.

SEROUSSI – More Space For Elegance

Pe lângă produsele de sezon, Brandul Seroussi a lansat o nouă gamă de îmbrăcăminte exclusivistă sub eticheta Limited Edition, bazată pe conceptul de confecție la comandă. Astfel, produsul ales de Dvs. este confecționat din țesături de la cunoscuta firmă CERRUTI I FILLI din Italia, fiind livrat în magazin în 15 zile lucrătoare de la comandă. Din luna octombrie se produc și paltoane din țesătură 100% cașmir, tot pe același principiu”.

15

More Space for Elegance – sloganul nostru – exprimă totul despre noi, și anume: Brandul Seroussi îsi servește clienții prin îndemnul la eleganță, catre bine și frumos.
Acum este rândul tău să Alegi!

Palas Mall – Atrium etaj 1 – magazin SEROUSSI

Contact:
www.seroussi.ro
Facebook: Seroussi Iasi
tel. 0740 139 474

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top