Stiri

S-au luat la bataie in fata barului din cauza muzicii

Trei tineri s-au incaierat in fata unui bar din cauza muzicii. Scandalul s-a petrecut in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 1,30 in fata unui local de pe strada Arcu.
La fata locului au fost mobilizate mai multe patrule de la Sectiile 2 si 3, care au reusit cu greu sa ii calmeze pe scandalagii. “A fost vorba de mai multi tineri care se loveau reciproc. Mai multe patrule au intervenit si au aplanat conflictul. Au fost identificate trei persoane, care au fost implicate in incident, toate de 25 de ani, din Iasi, Botosani si Vaslui”, a explicat Virginia Pralea, purtator de cuvint al Politiei.
Cei trei scandalagii au fost luati din fata barului si dusi la Sectie, unde au fost audiati. Reprezentantii Politiei spun ca bataia dintre tineri a pornit de la o discutie mai aprinsa legata de muzica.
“Tinerii, care erau sub influenta alcoolului, in urma unor divergente privind muzica rock, s-au luat la cearta, unul dintre acestia lovindu-l pe un altul cu un scaun in cap”, a mai spus Pralea. Cei trei tineri sint cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si lovire sau alte violente.

Sursa: Cotidianul Ziarul de Iasi | Autor: Adrian Opris

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top