Stiri

Să fie o sticlă sau mai multe?

Urmează în curând să te revezi cu prietenii pe care nu i-ai văzut de ceva timp? În săptămânile care urmează trebuie să participi la o aniversare și nu știi exact pentru ce să optezi drept recunoștință sau atenție? Ei bine, în ambele cazuri, o sticlă de alcool, sau mai multe, poate salva situația, cu atât mai mult cu cât alcoolul este, de cele mai multe ori, un punct de interes pentru majoritatea. Chiar dacă piața băuturilor alcoolice este foarte vastă și diversificată, este mai mult decât corespunzător să știi dinainte varianta cea mai prielnică atât pentru tine, cât și pentru prietenii sau cunoștințele tale. Poți face alegerea greșită sau…poți alege o sticlă de whisky.

Întrebarea care mai rămâne, însă, este ce fel de whisky? Care-i cel mai bun? Produs încă din 1827 de către George Ballantine în Edinburgh doar din ingrediente naturale cum ar fi malțul și cerealele atent alese, whisky-ul Ballantines, în special varianta Finest, este un blended whisky modern și light, cu aromă de miere de iarbă neagră și tonuri bine echilibrate de ciocolată, măr roșu, respectiv vanilie.

Distracția poate continua, de altfel, tot cu o altă sticlă de whisky sau chiar mai multe. De ce? Pentru că odată începută distracție este cel mai bine să continue la fel cum a și început. Păastrează-ți, aașdar, energia, dispoziția și toate forțele pentru a te distra alături de prietenii tăi sau, de ce nu, alături de necunoscuți. La un pahar de whiskey pot deveni cei mai buni prieteni. În plus, poveștile și distracția încep în momentul în care te-ai deconectat de realitate. Și cum poți face asta, dacă nu printr-un pahar de alcool?

Chiar dacă prețul unei sticle de Jack Daniel’s este destul de costisitoar, tocmai pentru că este un whiskey de calitate și cel mai vândut Bourbon din America, el completează foarte bine altă băutură, având un gust deosebit care aduce plăcere, indiferent de locul sau condițiile în care este consumat.

De ce este acesta atât de apreciat? În primul rând, este de remarcat atenția atunci când vine vorba despre selecția ingredientelor din care este făcut. Porumb, secară și orz, acestea sunt ingredientele care pot da depenență. Dar pe lângă acest aspect, când vine vorba despre Jack, trebuie reținut faptul că acesta trece printr-o filtrare specială, iar fiecărei picături îi trebuie 24 de ore pentru a trece prin filtrul de mangal din lemn de arțar, pentru a ajunge la gustul bine recunoscut de către cunoscători.

Să fie o sticlă sau mai multe? Să fie Ballatines sau Jack Daniel’s? Să fie amândouă?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top