Stiri

Huawei P Smart  2019 sau Huawei P20?

Când vine vorba despre orice gadget, este mai mult decât priordiar să acordăm o atenție sporită atât gadget-ului pe care îl achiziționăm, cât și locului din care achiziționăm ceea ce ne dorim. Astfel, tocmai pentru că mereu au fost atenți lla detalii și și-au dorit ce este mai bun pentru clienții lor, o echipă de profesioniști au adus pe piața din România și varianta P Smart a telefonului Huawei, respectiv varianta Huawei P20.

Atât designul telefonului Huawei P20, care este cu adevărat inovator, cât și liniile sale elegante și colțurile care dau un aspect modern, respectiv partea din spate a telefonului, îl transformă pe acesta într-un adevărat element de care nu vrei să te lipsești.

Iar când vine vorba despre carcasa acestui telefon, mai mult decât sigur, rămâi fără cuvinte. Huawei P20 se mândrește, să spunem așa, cu o carcasă de sticlă securizată, în nuanțe precum Pink Gold, Champagne Gold, Black, Midnight Blue și Twillight.

Ce-ar fi să vorbim, totuși, și despre partea de fotografii? Acestea sunt pentru majoritatea prioritare, astfel că o cameră de calitate înseamnă poze de calitate. În orice condiții, așadar, Huawei P20 îți oferă posibilitatea de a imortaliza momente care dau naștere unor fotografii extrem de calitative. Cele două lentile principale de care dispune pe spate, RGB de 12 MP și Monocrom de 20 MP, sunt varianta care stă la baza realizării unor fotografii de senzație. Atât acest aspect, cât și focalizarea profundă, în faze, de contrast sau laser, cât și camera frontală de 24 MP, cu deschidere f/2.0 sunt doar câteva dintre caracteristicile după care ar trebui să te ghidezi. Și asta nu este tot! Când aducem în discuție Huawei P20, vorbim despre un telefon puternic cu performanțe pe măsură, vorbim despre cel mai captivant conținut cu ajutorul display-ului FullView, vorbim despre rivalul celor mai bune telefoane din clasa premium.

Unul este, însă, cel care vine cu câteva funcții suplimentare față de modelele anteriore. Modelul Huawei P Smart se remarcă într-un mod diferit când vine vorba despre partea de specificații și design, în condițiile în care acesta dispune de un display mai generos de 6’2’’ fata de 5’8’’ pentru P20, spațiu dublu de stocare, 128GB, față de 64GB, respectiv o cameră mai performantă, 13 MP, față de 12 MP, în cazul Huawei P20.

În cele din urmă, însă, ceea ce este cel mai important se rezumă la ceea ce-ți dorești tu! Tu pe care dintre cele două le-ai alege?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top