Stiri

Salamander a deschis al 20-lea magazin din retea, in Iulius Mall Iasi

Iulius Mall Iași și-a îmbogățit portofoliul cu încă un brand consacrat. Magazinul de încălțăminte Salamander este noua destinație de shopping, atât pentru ea, cât și pentru el, și propune articole de încălțăminte și accesorii în tendințe. În această perioadă prețurile sunt cu până la 50% mai mici.

Recent, brandul de retail Salamander a deschis al 20-lea magazin din rețea, în Iulius Mall Iași, sub un nou concept – mai fresh, mai dinamic și mai tânăr în abordare. Noua locație propune o mare varietate de modele de încălțăminte, iar în oferta sa se regăsește o selecție de mărci celebre, precum: Otter, Flavia Passini, AraSkechers și Call It Spring. Produsele sunt clasice, cu finisaje excelente și culori neutre, dar și moderne, în ton cu tendințele actuale. Modelele se pliază atât stilului elegant, cât și celui sport ori casual. Atuurile colecțiilor Salamander sunt reprezentate de diversitatea propunerilor, care sunt ușor de asociat cu orice stil personal, și calitatea materialelor folosite.

Noua colecție cuprinde o multitudine de modele, de la pantofi de zi cu zi, confortabili, până la sandale pentru zile călduroase, balerini, pantofi clasici sau eleganți, precum și produse de marochinărie. Predomină culorile pastelate, potrivite cu noile tendințe ale sezonului, dar se regăsesc și culorile clasice și tonurile naturale.  Oferta de shopping este completată de genți, portofele și alte accesorii potrivite femeii moderne şi îndrăzneţe.

Brandul Salamander se bucură de un nivel ridicat de popularitate și recunoaștere pe multe piețe din Europa. Oferta sa variată se adresează întregii familii, iar în această perioadă, Summer Sale vine cu reduceri de până la 50% pentru modelele existente.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top