Stiri

Brandul de fashion MOHITO a deschis, în Iulius Mall, primul său magazin din Estul ţării

MOHITO, unul dintre cei mai apreciaţi retaileri de modă feminină din Europa, a deschis la Iulius Mall Iași prima sa locaţie din regiunea de Est a țării. Magazinul este al treilea inaugurat de grupul polonez de modă LPP în Iulius Mall Iași, după ce își afirmase prezența cu alte două branduri – Sinsay și Cropp.

Mereu în pas cu dinamica urbană și destinația preferată a tinerilor din Iași, Iulius Mall continuă să adauge portofoliului său branduri în trend. Recent, MOHITO s-a alăturat retailerilor de modă din mall cu propuneri vestimentare care definesc femeia modernă, cu spirit liber, feminină și mereu îndrăgostită de viață.

MOHITO este o invitație pentru femeile care iubesc moda. Designerii creează colecții pentru femeile încrezătoare, care sunt conștiente de atuurile lor, exprimându-și libertatea și nonșalanța într-un mod elegant și feminin. Brandul pune accentul pe feminitate și oferă un aspect dinamic, în concordanță cu tendințele modei globale.

Grupul LPP și-a început activitatea în anul 1991 și este proprietarul a cinci branduri de modă recunoscute – Reserved, House, Cropp, Mohito și Sinsay –, prezente în peste 40 de țări din întreaga lume. În cei peste 15 ani de activitate, Mohito este prezent în 22 de țări din Europa, cu un număr de 224 de magazine fizice. În România, brandul deține 12 magazine, în București, Cluj, Brașov, Constanța, Sibiu, Târgu-Mureș, Craiova și Iași.

Iulius Mall Iaşi a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureştiului şi al doilea din ţară. Destinaţia de shopping include peste 110 magazine ale unor renumite branduri internaţionale, cinematograf multiplex cu 5 săli, o zonă de food court, supermarket, restaurante și cafenele, club de bowling şi biliard, precum şi o zonă dedicată activităților creative și educative pentru copii și tineri.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top